1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Clan cloak crest problem

Discussion in 'Archive' started by pirokura, Apr 10, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pirokura

    pirokura User

    Joined:
    27.03.13
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    each time when i (kurczak) or my cl (zdz) try to manage clan mark we are disconnected from server. we are from renegaci clan. plz help.
     
  2. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    can u supply more information such as, do you get an error on disconnect? if so please provide a screen of the error code.

    regards.
     
  3. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    i presume this error has been fixed as there is no disconnection anymore (or maybe only me).

    the problem was (i had it also) when i tried to upload new clan mark, the game has been frozen and then i've got message "you have been disconnected from the server".
     
  4. AwakenedArrow

    AwakenedArrow User

    Joined:
    29.03.13
    Messages:
    404
    Likes Received:
    85
    happened to me today any idea how i solve it?

    think i solved it :)
     
    Last edited by a moderator: May 29, 2013
  5. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    this topic is older than 30 days and will be moved to the archive section . if it's needed to be open again, please send me private information,

    regards
     
Thread Status:
Not open for further replies.