1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HOW TO RESOLVE ISSUE AND PLAY GAME

Discussion in 'Archive' started by bankeris, Dec 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bankeris

    bankeris User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    [upfated 16:02]
    hi guys,

    if you press button play and it's not working, or you pressing update and it gives you nothing or update stuck in same position try this:

    before any problems solving you need to check is your system up to date:

    1)your windows must have all service packs(sp) and all updates released after.
    2)if you got newest microsoft visual c++ 2010 restributable you have to uninstall it, and better all other to make sure to launch properly game. at the moment game using c++ 2010 10.0.30319 but you better dont go install you're self because 4game will do it auto, i think tech will solve this soon.

    steps:

    1. close you web browser
    2. close 4game application in you taskbar near clock.
    3. go to control panel, add/remove programs, or programs and features(in win7)
    4. remove 4game and remove your all microsoft visual c++ 2005/2008/2010 restributables. 4game will install the version it needs.
    5. restart pc to make sure it went ok.
    6. open web page: http://www.lineage2.eu and press "play english version", you should be redirected and web page must give you new launcher.exe. which version is 1.1.1.51(2011-12-08 16h). if web page wont give you a new launcher you can get it from here: http://www.2shared.com/file/i9df_ugp/lineage2eu-4game.html
    7. install it. i suggest you to install in c:\program files as it asks. after instalation go to web page it will ask you where to install game so make it in directory where was your l2eu unless you want to re-download all if you will do as i wrote it will just check all files and replace if needed.
    8. after instalation you should be able to launch game through the page by pressing "play". in some cases you can see 2 servers in game, close it and go for repair. repar can be found above button "play" - yes it's screw if you will press it you will see option fix. go. it will check all files, and corrupted will be replaced. thats all now go play.

    9. as always sry for my bad english :)

    if you see button "update" that means you did something wrong! 1.1.1.51 launcher is the newest(2011-12-08 16h)

    if frost security gives an error, look ar your security options, like firewall and etc. try to run as administrator.

    i hope it will help you to start playing :)

    as i'm not from innoe team and not from tech support or some kind of specialist, i hope we will get new update with fixes and if you found how to solve some issue just post i will try to add on first page.
     
    Last edited by a moderator: Dec 8, 2011
  2. Etherial

    Etherial User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    0
    very nice guide, wouldn't add anything myself. moving it to technical discussion though, if confirmed to be working the technical sections moderators will move it to instructions sub-section, so please don't forget to inform us here if it worked or not.

    kind regards
     
  3. Letalis

    Letalis User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    not working i've done all steps from 1 -5 but no download for me !
     
  4. Caporegime

    Caporegime User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    216
    Likes Received:
    0
    try different browser
     
  5. bankeris

    bankeris User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    do you have all microsoft windows updates? its very important.
     
  6. Letalis

    Letalis User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    yes! all updates same problem on firefox, i'm using google chrome...
     
  7. Letalis

    Letalis User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    oh and i don't see any buttons like update or play....
     
  8. bankeris

    bankeris User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    i have uploaded new launcher, and edited my first post. please check it guys.
     
  9. Letalis

    Letalis User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    i've reinstalled my browser seems to work until now
     
  10. Caporegime

    Caporegime User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    216
    Likes Received:
    0
    ive downloaded the latest version of launcher from the website but it still is asking for an update and as soon as i press updare now nothing happends...
     
  11. Odessa

    Odessa User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    not installing for me :(
     
  12. bankeris

    bankeris User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    it cant ask you for an update, unless you got install bad version. so from which website you have downloaded? and what version it showing? move mouse on file and wait for tool tip, there it will show you file version. you should go through 1-5 steps. when download launcher from step: 8.1 not l2 web page. problem can be with cookies.
     
  13. bankeris

    bankeris User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    please post more info. like what happening? what are you pressing?
     
  14. Odessa

    Odessa User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    i did every step you suggested up to 9th, i press "install"; it asks for a directory; i press start installation and nothing happens (new directory/old l2 directory)
     
  15. Odessa

    Odessa User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    i did every step you suggested up to 9th, i press "install"; it asks for a directory; i press start installation and nothing happens (new directory/old l2 directory) **** sry double post
     
  16. Letalis

    Letalis User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    same here!! oh and i have version 51 installed
     
  17. bankeris

    bankeris User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    okey at least steps 1-9 works fine. please tell me what web browser you are using and what version ?
     
  18. Dudnex

    Dudnex User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    me too did all the steps, but after installing 4game web just hides all buttons in that box, tried ie, chrome, ff , but i dont believe browser is the problem because if it work on one browser it will work on all others if its not then it wont work on everything u try
     
  19. Odessa

    Odessa User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    i tried up-to-date chrome, firefox, ie
     
  20. bankeris

    bankeris User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    okey just calm down,

    i have tryed to uninstall launcher to make sure web is responding at normal state. and it was working perfect for me, i have redownloaded and installed.

    i was using chrome 15.0.874.121 version. in program and features microsoft visual c++ 2010 10.0.30319 x86 and same x64. my os win7-64x. can you guys write your versions? i will try with firefox reinstall game.
     
Thread Status:
Not open for further replies.