1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to Start Game 0_o

Discussion in 'Archive' started by Serenitty, Dec 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Serenitty

    Serenitty User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    hey guys - i just bring game folder from my friend computer and i pass it on mine.

    i install 4game luncher -and ok everything's fine but . . . i start luncher from panel controll near clock. click on "lineage ii eu"
    then 4g web page open and i see something like this

    [​IMG][/url][/img]

    then i click on "game luncher page" and i see this


    [​IMG][/url][/img]

    and nothing more ;/ i cant see a start or play button ;/ nothing ;/ and how i can play now becouse i dont have any idea :((

    help pliss :((((
     
  2. Etherial

    Etherial User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    0
    did you try using a different browser? cause as far as i can see it seems line it does not load all page contents.
     
  3. Serenitty

    Serenitty User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    yeah it's working! before i used firefox and on google chrome it's working with no problem - but next bad things happen ;/

    i do everything what i should do and on right upper corner i have little black window iwth dwarf face and button play - i click on it . . then it's a question about "beta test agreement" i doing "accept the agreement" and kilck on play and . . . nothing game wont start . . .i try 2 times and nothing ;/

    what problem is this now?
     
  4. aleeloo

    aleeloo User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    i have the same problem (i tried with chrome, firefox and ie). i used this tutorial: https://forum.4game.com/showthread.php?t=225 and everything was all right to 8 step. next i registered and i have:
    [​IMG]
    i have the same screen with text: "4game is having a look at whether you have lineage 2 installed. this will only take a few seconds…" on the main page. (i have ncsoft lineage2 client installed)
     
    Last edited by a moderator: Dec 8, 2011
  5. Jacka147

    Jacka147 User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    the same problem to me.... i think today i will be able to play but another fail...
     
  6. Fearr

    Fearr User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    it happens when you go to louncher page or instalation page,you have to wait till they redirect you,then you have the install or play button.but anyway the website when says
    4game is having a look at whether you have lineage 2 installed. this will only take a few seconds…
    dossen't redirect you at all.so i can't play or install l2
     
    Last edited by a moderator: Dec 8, 2011
  7. Fearr

    Fearr User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    ok i find the solution,if your using firefox or google chrome,then try internet explorer and when you enter your first picture page,wait 2 sec's and they redirect you,and you will have play button or what ever,so if your using internet explorer,then try google chrome mozila,or even opera.
    cheers
     
  8. Amnesius

    Amnesius User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    waiting about 5 mins on internet explorer browser and it doesnt redirect me... :(
    this is killin me !!! :d
     
  9. Fearr

    Fearr User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    then i am sorry,i had firefox,chrome didint redirect me,i opened ie and it did redirect,try using many browser's as you can.
    cheers
     
  10. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    thread moved to appropriate section.
     
  11. aleeloo

    aleeloo User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
  12. Serenitty

    Serenitty User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    ok guys i got it !! u must uninstal 4game luncher + visual c - and instal again - and it will be work!!
     
  13. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.