1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Mit érdemes?

Тема в разделе "Archive", создана пользователем celbeam88, 17 май 2013.

Статус темы:
Закрыта.
 1. celbeam88

  celbeam88 User

  Регистрация:
  17.05.13
  Сообщения:
  8
  Симпатии:
  0
  sziasztok. szeretnék àºjra elkezdeni jà¡tszani, de nem tudom eldà¶nteni mi legyek. szeretem a jà¡ték pve és pvp részét egyarà¡nt. de lehetőleg valami olyat kezdenék, amiből hià¡ny van a szerveren, mà¡r ha van ilyen. remélem tudtok segà­teni ebben. előre is kà¶szà¶nà¶m.
   
 2. DeMo0o

  DeMo0o User

  Регистрация:
  22.05.13
  Сообщения:
  2
  Симпатии:
  0
  sziasztok! à‰n is hasonló kérdéssel fordulnék hozzà¡tok...hosszຠideig jà¡tszottam a lineage-el régebben és ismét à¡télném ezt az élményt! ha mondanà¡tok egy két alap infot karakter và¡lasztà¡shoz (melyiket hià¡nyoljà¡k leginkà¡bb vagy épp mi az ami minden bokorban akad) megkà¶szà¶nném!
  brrrrrrrrr
   
 3. Mutuhara

  Mutuhara User

  Регистрация:
  29.11.11
  Сообщения:
  173
  Симпатии:
  18
  a legnagyobb hià¡ny tank, heal és magas szinttől iss.
   
 4. syzgod

  syzgod User

  Регистрация:
  13.12.11
  Сообщения:
  908
  Симпатии:
  96
  a legjobb tanà¡cs csinà¡lj olyat, amivel szerettél jà¡tszani. pà¡r update még és 99 vagy 100-as szinten hasonlóak lesznek, mint régen. volt mikor tank-kal vagy iss-el sem tudtam party-t talà¡lni. dd-vel is và¡rtam mà¡r sokat, de van, hogy dd-t kell và¡rni. abszolàºt và¡ltozó. az is tényező, hogy ki milyen időpontban jà¡tszik.
   
 5. DeMo0o

  DeMo0o User

  Регистрация:
  22.05.13
  Сообщения:
  2
  Симпатии:
  0
  okés! kà¶szi az infokat....egyenlőre nekiugrottam egy spoilos tà¶rpe àºrnak...az volt a legelső karakterem is anno...és elég vicces sws subclassban :d
   
Статус темы:
Закрыта.