1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no bouton play

Discussion in 'Archive' started by amenzery, May 23, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. amenzery

    amenzery User

    Joined:
    19.11.12
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    i try install lineage but only install 4game launcher and no download client i paste folder lineage at hard disk after launch check4game and log put this

    please check appinit_dlls! virus? =>
    c:\progra~2\contin~1\sprote~1.dll c:\progra~2\websea~1\sprote~1.dll
    hkey_local_machine\software\wow6432node\microsoft\windows nt\currentversion\windows
     
  2. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    hello amenzery,

    can you provide screenshot with this error? and when it happens? during update or before?

    are you sure you put those files in correct place?
     
  3. amenzery

    amenzery User

    Joined:
    19.11.12
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    ok look images install

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    no have message error in the website only no botton pass any minutes have error page

    [​IMG]

    after install program 4game and lineage euii, the folder lineage euii no exist only exist folder 4game
     
    Last edited by a moderator: May 23, 2013
  4. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    razzly meant the error message that you recieve not the missing button on the page ;) also please provide the rest of the details he requested as it may help us figure out the core of the problem.

    regards.
     
  5. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    erm... i dont need website screenshot :) . i need a screenshot with an error. i need time frame when it happens to diagnose it efficently.

    also i think you copied only party of the error, i am unable to give you proper solution!

    in meantime, please remove antyvirus / firewall for tests. maybe its blocking game files and you are unable to play/update.
    also when you copy files, make sure its in correct place.
     
  6. amenzery

    amenzery User

    Joined:
    19.11.12
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    hi i am remove two program and clean registry and clean browser with tune up after i am restart computer and install program but after installation have error 726 couldnt load configuration file and error 711 service disconnected

    [​IMG]

    [​IMG]

    log installation 4game

    ================================ install started ====================================
    starttime: 2013-05-23 20:27:30
    -> .oninit
    -> analyzesetupname
    <- analyzesetupname
    n o r m a l install
    installer command line :
    selected lanugage: 1033
    <- .oninit
    -> myguiinit
    -> analyzeconfig
    gamename: lineageii eu
    gamedisplayname:lineage 2 eu, gamedisplaynamei:lineage 2 eu, gamedisplaynameu:lineage 2 eu
    size: 16902717570
    game_url: http://eu.4game.com/lineage2
    lic_agr_url: https://eu.4game.com/
    user_agr_url: https://eu.4game.com/
    <- analyzeconfig
    <- myguiinit
    -> entermainpage
    -> checkforblockingapps
    launch process: "c:\users\servir~1\appdata\local\temp\nsr7927.tmp\listud.bat 4game-plugin.txt 4game-status.txt false" returns: (0) success
    <- checkforblockingapps
    no locked files were found
    <- entermainpage
    -> enterblockerappspage
    -> showinstfiles
    <- showinstfiles
    -> section : core components
    installation started: 2013-05-23 20:27:48
    productdir: c:\program files (x86)\4game
    gamedir: c:\program files (x86)\4game\lineageii eu
    -> checkforoldversionandremove
    searching for obsolete version
    obsolete version is not found
    <- checkforoldversionandremove
    findprocess 4game-tray.exe retuns: (603) process was not currently running
    -> stopanduninstallservice
    launch process: "sc query 4game-service" returns: (1060)
    <- stopanduninstallservice
    clean installation, nothing to unregister
    copying files ...
    copy completed
    -> importsettingfromzapuskator
    <- importsettingfromzapuskator
    writing registry values...
    registry values written
    -> installandstartservice
    launch process: "c:\program files (x86)\4game\4game-service.exe --install" returns: (0) success
    launch process: "c:\program files (x86)\4game\4game-service.exe --start" returns: (0) success
    <- installandstartservice
    -> starttrayprocess
    c:\program files (x86)\4game\4game-tray.exe -i lineage2eu_setup-en.exe -d c:\program files (x86)\4game\lineageii eu
    <- starttrayprocess
    -> installcertificate
    launch process: "c:\program files (x86)\4game\4game-cert-tool.exe" returns: (0) success
    <- installcertificate
    npplugin4game.dll successfully registered
    installation completed: 2013-05-23 20:27:58
    <- section : core components
    -> entersummarypage
    opening website http://eu.4game.com/lineage2?client-app=v2
    <- entersummarypage
    .oninstsuccess
    endtime: 2013-05-23 20:28:08
    ================================== install finished ===================================
     
    Last edited by a moderator: May 23, 2013
  7. Mosko

    Mosko User

    Joined:
    19.01.13
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
  8. amenzery

    amenzery User

    Joined:
    19.11.12
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    now no have adwares or spyware , i use https://ru-labs.4game.com/bookmarklets.html

    and put live and now game are download files tank you mosko

    but how can use pts and core server?
     
  9. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    you can follow the instructions given in the following guide for technical issues with pts then you should be making a thread here

    regards.
     
Thread Status:
Not open for further replies.