1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Signature banner problem

Discussion in 'Archive' started by killASH, May 25, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. killASH

    killASH Banned

    Joined:
    15.05.13
    Messages:
    74
    Likes Received:
    10
    hey, every time i add banner into signature with code it wont work and as preview it will only show it as link to the picture. does anybody know how to put picture banner into signature?
     
    Last edited by a moderator: May 26, 2013
  2. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    i have no problems using the img tags for my signature images, maybe check your profile settings to make sure signature images are enabled - profile -> settings -> general settings -> scroll down to thread display options.

    regards.
     
  3. killASH

    killASH Banned

    Joined:
    15.05.13
    Messages:
    74
    Likes Received:
    10
    [​IMG]

    those are my settings, can't find the problem. and as you can see my signature shows as some kind of link but i do have [​IMG] setup in signature
     
  4. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    hmm, what about your signature permissions under "edit signature"? everything marked "yes"? also check the size limitations for custom signatures:

    according to your image info it is 73.8 kb and 489px à— 179px

    regards.
     
    Last edited by a moderator: May 26, 2013
  5. killASH

    killASH Banned

    Joined:
    15.05.13
    Messages:
    74
    Likes Received:
    10
    seems it does work now, was doing it wrong way :d, thank you, can close topic.
     
    Last edited by a moderator: May 26, 2013
Thread Status:
Not open for further replies.