1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Frost Security

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Rivalsa, 8 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Rivalsa

    Rivalsa User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    0
    game loading error
    please,restart your computer.
    should the error reoccur after the restart,please contact the tchnical support


    that's what im getting when im trying to connect
    p.s did all steps in frost security problem guide
     
  2. Rivalsa

    Rivalsa User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    0
    no1 got a ****ing clue ?
     
  3. bankeris

    bankeris User

    Регистрация:
    01.12.11
    Сообщения:
    74
    Симпатии:
    0
    maybe you can add pics?
     
  4. Rivalsa

    Rivalsa User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    0
    what it appears i just subscribed it
     
  5. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    hello,
    do you try update frost?

    best regards,
    ps. next time if you use improper language you will get ban points.
     
  6. Rivalsa

    Rivalsa User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    0
    i did use it,nothing appears,now im redownloading the client

    will let you know if the same problem appears again,ty
     
    Последнее редактирование модератором: 8 дек 2011
  7. Rivalsa

    Rivalsa User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    0
    reinstalled the game,again same error still appears
     
  8. lawlzz

    lawlzz User

    Регистрация:
    08.12.11
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    [​IMG]
    this is exactly what i am getting after trying to launch lineage2. translate.
     
  9. Owned4Hard

    Owned4Hard User

    Регистрация:
    02.12.11
    Сообщения:
    75
    Симпатии:
    0
    i have apsolutely same error like rivalsa

    click play button > frost update to 100% > than get lineage2 launching picture and after it crash error...
     
  10. Arcain

    Arcain User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    311
    Симпатии:
    0
    that's because you have to start the game via play button on website instead of using lineageii.exe.
     
  11. Rivalsa

    Rivalsa User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    0
    cmon looking for solution how to fix that problem already 4 hours
     
  12. Defenderoff

    Defenderoff Head of Tech Support Innova Group

    Регистрация:
    31.03.11
    Сообщения:
    45
    Симпатии:
    5
    coldfire нравится это.
  13. Rivalsa

    Rivalsa User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    0
    im not even using antivirus program

    other solution,asap pls im already geting mad about that trying to fix it for 6 hours
     
    Последнее редактирование модератором: 8 дек 2011
  14. Defenderoff

    Defenderoff Head of Tech Support Innova Group

    Регистрация:
    31.03.11
    Сообщения:
    45
    Симпатии:
    5
    its may be too:

    1. virus
    2. hosts (https://forum.4game.com/showthread.php?t=1083)
    3. firewall (router)
    4. your lan settings
     
  15. Rivalsa

    Rivalsa User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    0
    already 8 hours of trying everything and nothing
     
  16. Rivalsa

    Rivalsa User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    14
    Симпатии:
    0
    3rd day looking for an solution how to fix that
     
  17. Sardaukar

    Sardaukar User

    Регистрация:
    02.12.11
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    0
  18. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
    hello sardaukar,

    try to run updater as administrator.
     
  19. domin1788

    domin1788 User

    Регистрация:
    10.12.11
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    to tgm_defenderoff, i have this same problem, and any1 solutions form this forum dont help.
    i do all solutions correctly...and nothing.

    when the server started all was great. now, i something wrong with this app.

    at the end i have an idea: fix this frost security system or something...frost - this is one problem.
     
  20. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Статус темы:
Закрыта.