1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem playing the game

Discussion in 'Archive' started by Baykuu, May 31, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Baykuu

    Baykuu User

    Joined:
    31.05.13
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    my game wont start not even the launcher starts what to do ? i installed it yesterday
     
  2. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    post moved into its own thread in the appropriate section.

    can you please supply more details, are you getting any error? what os are you using? have you made sure that you have added exceptions to your av and firewall? have you checked the parental setting of your av/firewall? have you tried launching from a different browser?

    regards.
     
  3. Seva.

    Seva. User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i probably have got similar problem, when i'm pressing play button, game is loading, picture shows on my screen, and nothing more...i checked system for viruses, but there was nothing, and i also cleaned up registry but it didn't help too.
     
  4. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    again as my previous post, we need more information to try and narrow down where the issue is coming from.

    regards.
     
  5. Seva.

    Seva. User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i'm using microsoft windows xp 32 bits (sp3), i am not getting any errors during launching game. i have added exeptions to my firewall and av, i have tried to launch game from other browser too, but still didn't work. all the time, when im launching game only picture shows(frost window too), and game stops responding.
    edit: when im trying to launch multiple game window, imgetting error: "impossible to run another copy of the game. the game cannot be launched in several windows without premium account!"

    ok..np, but i have a premium account :p
     
    Last edited by a moderator: Jun 5, 2013
    Cerniymagus likes this.
  6. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    ok and what av and fw are you using? and are you logging into your pa account first before running the second window?
     
  7. Seva.

    Seva. User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    ofc, im logging on pa account first :p im using avast av, and standard windows firewall in system windows xp

    edit: nvm, problem solved.
    i have downloaded updates for sp3, deleted folder system, from l2 game folder, updated game and it works :)
     
    Last edited by a moderator: Jun 6, 2013
  8. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    this topic is older than 30 days and will be moved to the archive section . if it's needed to be open again, please send me private information,

    regards
     
Thread Status:
Not open for further replies.