1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem z uruchomieniem

Discussion in 'Archive' started by Zamrzyk, Dec 8, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zamrzyk

    Zamrzyk User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    witam. zainstalowałem l2 wszystko pięknie ładnie nawet już raz zagrałem:d ale teraz gdy chce go ponownie uruchomić to nic się nie dzieje;/ ta pomarańczowe coś się kręci i znika. wiecie może w czym jest przyczyna? oczywiście grę uruchomiam przez stronę eu.4game.com bo chyba inaczej się nie da?:p
    hello. i installed everything beautifully nice l2 even once played but now when he wants to restart it, nothing happens; / orange something that turns and disappears. you know what can cause? of course, the game's launch party for eu.4game.com unless otherwise be impossible: p
     
    Last edited by a moderator: Dec 8, 2011
  2. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    thread moved to appropriate section.
     
  3. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    hi,
    can provide some screen? do you try fix option?
     
  4. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.