1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.
Скрыть объявление
Здравствуй, Гость.
Мы подготовили тему с комментариями и объяснениями к Правилам форума.
В ней описаны многие спорные моменты, список запрещенных сокращений и т.п.
Ознакомиться с данной темой можно перейдя по ссылке.

GameGuard Error 610 and 153 why?

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Docos, 6 июл 2013.

  1. Docos

    Docos User

    Регистрация:
    06.07.13
    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    0
    hi, i download the game from 4game.com and this is my proble when i try log in the game :( i can't understand why because i read in one post innova servers dont use gameguard. i try delete gameguard folder and when i try log in the game i get the same problem and i have the gameguard folder again in the game folder (gameguard error 153 and 610)
     
  2. Sweetnight

    Sweetnight User

    Регистрация:
    23.01.13
    Сообщения:
    1.292
    Симпатии:
    371
  3. Docos

    Docos User

    Регистрация:
    06.07.13
    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    0
    tryed and nothing i check the forum for solutions before post something but nothing :(
     
  4. qre8ive

    qre8ive User

    Регистрация:
    17.06.13
    Сообщения:
    513
    Симпатии:
    78
    did you do a fresh install from 4game.com? or are you using files from ncwest?
     
  5. Docos

    Docos User

    Регистрация:
    06.07.13
    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    0
    only for 4game.com i will try with my second pc and see what happen
     
  6. qre8ive

    qre8ive User

    Регистрация:
    17.06.13
    Сообщения:
    513
    Симпатии:
    78
    hmm i guess you could try to delete the whole system folder, then make sure gameguard is not running anywhere (check your processes / services / windows startup etc etc) and repair the game.

    or check this topic: https://4gameforum.com/showthread.php?t=7014
     
  7. qre8ive

    qre8ive User

    Регистрация:
    17.06.13
    Сообщения:
    513
    Симпатии:
    78
  8. Docos

    Docos User

    Регистрация:
    06.07.13
    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    0
    ok it run well in my second pc , the problem is with frost security , in my other pc i see a windows from frostsecurity.com loading 100% , and here i dont see that window, i think frost is the problem but how i can solve it?
     
  9. Razzly

    Razzly Banned

    Регистрация:
    17.12.11
    Сообщения:
    2.463
    Симпатии:
    253
    please try check4game program. link here. you need to put it to the main folder in your lineage ii copy