1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.
Скрыть объявление
Здравствуй, Гость.
Мы подготовили тему с комментариями и объяснениями к Правилам форума.
В ней описаны многие спорные моменты, список запрещенных сокращений и т.п.
Ознакомиться с данной темой можно перейдя по ссылке.

Jak zalogować się na server

Тема в разделе "Archive", создана пользователем QQ1991, 9 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. QQ1991

    QQ1991 User

    Регистрация:
    09.12.11
    Сообщения:
    2
    Симпатии:
    0
    witam. nie wiem jak wejść na ten server. jest to pogmatwane, przynajmniej dla mnie. robię tak jak się doczytałem na stronie lecz nie działa... nie wiem ocb... ;/ nawet nie wiem czy passy które się robi na 4game są do logowania się ? prosił bym kogoś kto mógł by pomóc opisać mi co zrobić aby wejść na server i jak to z pasami wygląda. z góry wielkie dzięki i proszę o zrozumienie. pozdrawiam.
     
  2. ImpressA

    ImpressA User

    Регистрация:
    06.12.11
    Сообщения:
    63
    Симпатии:
    1
    napisz najpierw na jakim jesteś etapie? bo ja ci mogę teraz tylko skrótem napisać.
    rejestrujesz się na https://eu.4game.com/lineage2/play/?popupwidget=loginpopupwidget potem naciskasz button play czekasz aż się ściągnie 4game launcher w tle. włączy się automatycznie instalacja. zainstalujesz go, po instalacji wchodzisz jeszcze raz na stronę 4game. ściągasz grę do folderu ktory wcześniej wybrałeś podczas instalacji launchera. jak ściągniesz cala zawartość wyświetli ci się ze możesz już grac na stronie 4game. klikasz play czekasz az sie wczyta gra i grasz. konto w grze jest automatycznie zakładane podczas rejestracji na stronie 4game łącznie z hasłem.
     
  3. QQ1991

    QQ1991 User

    Регистрация:
    09.12.11
    Сообщения:
    2
    Симпатии:
    0
    właśnie tak robię i daję play na stronie, wyskakuje okienko do potwierdzenia później z innova wszystko daje i później takie małe z l2 i znika i dalej nic się już nie wyświetla ... 4game mam zainstalowane w folderze razem z l2 wszystko zainstalowane itp i nie działa
     
  4. ImpressA

    ImpressA User

    Регистрация:
    06.12.11
    Сообщения:
    63
    Симпатии:
    1
    używasz antyvirusa comodo? miałem taka sama sytuacje którą ty opisujesz. zmieniłem w opcjach kilka rzeczyn dodałem wkluczenia i działa.
     
  5. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
    witam,

    zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

    pozdrawiam,
    eska
     
Статус темы:
Закрыта.