1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Getting lags and dc

Discussion in 'Archive' started by Maikas, Dec 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Maikas

    Maikas User

    Joined:
    10.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    sorry if i'm writing this in a wrong section, but here it goes.
    the thing is that the first day when the server was opened i wasn't experiencing any laggs or d/c whatsoever, but yesterday in the evening it all started. at first i've got a d/c , tried to log in (no problem with that), i've got a freeze, couldn't move, moved a little bit, got d/c and it kept on happening.
    now it's like this - logging in (no problem with that, takes few seconds), making few movements every 5-20 sec, getting d/c.
    i've tried checking for viruses, tried turning off firewall, anti-virus programs, nothing helps.
    anyone has any suggestions? i'm kinda desperate atm.
     
  2. Vivinia

    Vivinia User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    273
    Likes Received:
    0
    same thing happened to me today - started to lag a bit and with each passing minute it was getting worse and worse, my isp was working flawless etc. then i restarted my pc and after logging back all the lag just vanished.
    don't know, maybe it was just a coincident, but it's worth trying.

    i'll move this topic to technical issues, maybe someone else got the same problem and fixed it already.
     
  3. Maikas

    Maikas User

    Joined:
    10.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    thx bro, tried the pc rr aswell. it seems like the server is refusing me..
     
  4. Maikas

    Maikas User

    Joined:
    10.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    still waiting for info.
     
  5. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello,

    issue forwarded to tech team.
     
  6. Maikas

    Maikas User

    Joined:
    10.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    tried to play earlier today (~10am - 1pm) gmt, wasn't experiencing any problems. i guess it starts when a lot of people log in, because now (2pm gmt) it's impossible to move. don't know any other explanation.
     
  7. angryiiam

    angryiiam User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    same happen to me today, weird coz it was working last time i tried to play....
     
  8. Chada

    Chada User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    same to me lf help
     
  9. Maikas

    Maikas User

    Joined:
    10.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    i've got the same issue in another private server, but there it was even stranger. 1 lineage2 window was going perfect, problem like this started only when i was trying to dualbox - second window was just impossible to control. i will try to log in later today - ~10-11 gmt and see how it goes, because now at 9 pm it's the same as earlier.
     
  10. Maikas

    Maikas User

    Joined:
    10.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    no problems till 5 pm gmt today...
    maybe someone got any ideas?
     
  11. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    post here your pc configuration
     
  12. TGM_darken09

    TGM_darken09 User

    Joined:
    25.10.11
    Messages:
    6,762
    Likes Received:
    6,512
    nothing more to add...

    we need your pc configuration
     
  13. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.