1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No video & Disconnect

Discussion in 'Archive' started by Mutuhara, Dec 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    hi, when i start at first the game i get no video error, and if i start the game again i could log in, but when i get into the game immediately disconnect.
    yesterday was the same but i uninstalled the framework 4.0 and worked. today again the same problems, and can't fix it...

    2011.12.9 18:35:01
    os : windows xp 5.1 (build: 2600)
    cpu : authenticamd amd athlon(tm) 64 processor 3200+ @ 2012 mhz 2047mb ram
    video : no video
    poscode : ls9(415) 0:0:0 1/0 [494]

    assertion failed: getclassinfoexw( null, winbaseclass, &cls ) [file:.\window.cpp] [line: 1050]

    history: wcontrol::registerwindowclass <- uwindowmanager::uwindowmanager <- initwindowing
     
  2. Radix

    Radix Innova Group

    Joined:
    10.02.10
    Messages:
    6,061
    Likes Received:
    224
    hi, mutuhara!
    i think that you are using old lineageii.exe version (from lineageii\frost directory)
    new version is 0.0.0.18 - check it please.
     
  3. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    i have that: 0.0.0.18
     
  4. Radix

    Radix Innova Group

    Joined:
    10.02.10
    Messages:
    6,061
    Likes Received:
    224
    mutuhara, ok (strange ;) ). can you send to me your frost and system folders (in archive) via file-hosting?
     
  5. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    sent (10 char blablabla)
     
  6. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.