1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Здравейте!

Discussion in 'Archive' started by Nightscape, Sep 4, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Nightscape

  Nightscape User

  Joined:
  04.09.13
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  здравейте,
  идвам от na сървърите да тествам тук:)принципно съм много разочарован от съпорта там и въобще от отношението им към играчите като цяло....предполагам всички сте запознати:d не съм очарован от идеята да дигам наново герои до 97лвл и нагоре, но когато ncwest всячески се опитват да ми лазят по нервите, нямам голям избор.казвам "тест", защото не съм сигурен как ще успея да накарам цялото парти да се преместят, а сме приятели и играем заедно от години.почетох доста из форума и придобих обща представа за нещата.имам герой 50лвл вече и бих искал да се присъединя към академията на някой клан.ще дигам минимум до 90лвл, за да преценя за себе си какво е положението, та мисля, няма да са ви излишни клан точките:) героя ми се казва nwa.

  имам само един проблем с играта и ще се радвам ако някой може да помогне:)често ме дискънектва от сървъра:(на всеки 20-на мин. игра ме изхвърля и трябва да пускам наново клиента.на na нямам никакъв проблем с dc-та или лаг заради моя интернет. явно при мен някъде проблема, защото питах ментора си и едно бг hero, но при тях всичко си е наред :confused:принципно това е въпрос за съпорта, но да видим дали тук някой може да помогне:)
  благодаря за вниманието!
   
 2. sh1ny

  sh1ny Moderator

  Joined:
  02.12.11
  Messages:
  1,260
  Likes Received:
  487
  ако играта ти просто се затваря, може да е frost, който да открива софтуер, квалифициран като нежелан.
  изтрии ако имаш такива неща по диска.
   
 3. Nightscape

  Nightscape User

  Joined:
  04.09.13
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  мерси за бързата реакция:)проблема, според мен не е във frost. както си играя и всичко спира за 2-3 сек. след което ми излиза съобщението: you have been disconnected from the server.please login again. компютъра на който играя в момента го разчистих вчера, но е на windowsxp( na имаха проблем с xp в началото на линдвиор) има ли начин да се уверя, че не е от фрост-а, все пак?
   
  Last edited by a moderator: Sep 4, 2013
 4. sh1ny

  sh1ny Moderator

  Joined:
  02.12.11
  Messages:
  1,260
  Likes Received:
  487
  виж в техническата секция на форума има описания как да си провериш връзката към сървъра дали е стабилна.
   
 5. Nightscape

  Nightscape User

  Joined:
  04.09.13
  Messages:
  10
  Likes Received:
  0
  не писах по-рано, защото нямам много време напоследък за игра.проблема явно е бил в доставчика ми, защото сега няма проблем и играта си върви гладко.
   
  Last edited by a moderator: Sep 10, 2013
 6. sh1ny

  sh1ny Moderator

  Joined:
  02.12.11
  Messages:
  1,260
  Likes Received:
  487
  радвам се да го чуя. приятна игра :)
   
 7. d3vii

  d3vii User

  Joined:
  05.12.12
  Messages:
  11
  Likes Received:
  0
  здравейтеееее и от мен.. не съм влизал от много отдавна... последно играх когато сервера беше goddess of destruction... бях си направил yul archer>сега вече е yul ghost sentinel.. нямах голям опит, но от видяното mages бяха ор
  а аз не бях особенно доволен от моя арчер ;) нз какво е положението сега .. а и да summonerite и те бяха на ниво ;д
  преди сервера беше доста пренаселен, логина беше постоянно на heavy,а сега като влязох light явно доста е спаднала активноста :д гледам адена рейта е супер нисък сравнение от преди.. и за итемии доста по тегаво станало.. апокалипсе лъка беше някъде 40-60кк сега е 160 :д + преди беше лесно и да се крафти сега гледам няква рецепта иска майка си и баща си да с крафтне ;)))) ии немога да преценя... да цикам арчера лиии или да го роллна с някой ножар или магиосник.
   
Thread Status:
Not open for further replies.