1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Instalation Problem

Тема в разделе "Archive", создана пользователем kyxam, 10 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. kyxam

    kyxam User

    Регистрация:
    10.12.11
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    hi,

    i'm trying to install l2 but at the beggining of the instalation, says that:

    [​IMG]

    it can be because i'm using a 64bits os??

    thanks!

    kyxam
     
  2. Radix

    Radix Innova Group

    Регистрация:
    10.02.10
    Сообщения:
    6.064
    Симпатии:
    225
    hi, kyxam!
    no this is not because of 64bit os =)
    this is because of your watcom software (installed on your pc) use the same name with standard windows utility sc.exe (for installing and controlling services on your pc)
    and when installer launching sc for 4gameservice registration it's launching watcom sc.exe and fails =)

    try to delete / edit watcom directory from your system / user path (temporary)
     
    Последнее редактирование модератором: 10 дек 2011
  3. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Статус темы:
Закрыта.