1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Problem 4game site PLAY VS Install Button

Discussion in 'Archive' started by Umbral, Nov 10, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Umbral

    Umbral User

    Joined:
    02.07.13
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    game is installed.

    when i go to https://eu.4game.com/lineage2/play/ it still shows the button "install"

    tried over 3 times to reinstall. (different partitions of hdd)

    also i tried the 4.49 mb update game at the bottom of the page. nothing works.

    it worked fine a couple of months ago when i played the game.

    also no progress on the site is shown during installation.

    help. thank you !
     
    Last edited by a moderator: Nov 10, 2013
  2. Umbral

    Umbral User

    Joined:
    02.07.13
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    anyone can help ?
     
    Knonfonfone and majorbafgfpb like this.
  3. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    hello,

    please try to reinstal game as well as 4game app to another partition (i don't know if you already tried that). if its possible try to move your files to another hdd.

    ill try to reach more information about this issue,
    regards
     
    scentwander likes this.
  4. Umbral

    Umbral User

    Joined:
    02.07.13
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    i tried that. not working.

    it worked in the past just fine (6 months ago) without problems.

    thank you. waiting patiently for a solution.
    this problem is actually blocking new players to join the game.
     
  5. marbitter

    marbitter User

    Joined:
    17.12.12
    Messages:
    362
    Likes Received:
    2
    hallo umbral,

    please try an other webbrowser. did you update your system or webbrowser in recent past? any autoupdate?

    regards
    marbitter
     
  6. randomm

    randomm User

    Joined:
    14.02.12
    Messages:
    185
    Likes Received:
    12
    if u have 64 bits operating system but the browser u are using to launch the game is 32 bits version u will see install button all the time. try to change to a browser like firefox, ie or chrome. also u didn't mentioned if u had choose the path to the game files from launcher (browser). if not press on the little wrench u have above install button, press on "destination folder" button and go to the folder where u have game on hdd. dont browse to "system" folder or w/e. select directly the main folder. hope this helps u.
     
    scentwander likes this.
  7. Umbral

    Umbral User

    Joined:
    02.07.13
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    of course. i have latest firefox browser.
    windows xp sp3 32 bit

    when i press install it gives me the file : lineage2eu_setup-en.exe
    i installed the game but then the install button still appears on your page (it also doesn't show game update progress on the site during the installation).
     
  8. Umbral

    Umbral User

    Joined:
    02.07.13
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    reinstalled windows. the problem comes from you not me.
     
  9. Umbral

    Umbral User

    Joined:
    02.07.13
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    google chrome works.
    you have problem with firefox support.

    i can't use chrome just to play this game.
     
    snorenation, johnfistikis and Donnazq like this.
  10. Umbral

    Umbral User

    Joined:
    02.07.13
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    update:

    on google chrome it only works if you reinstall the 4game launcher every single time.
    otherwise your launcher is not showing the game as installed.

    this seems to be the major problem.
     
  11. marbitter

    marbitter User

    Joined:
    17.12.12
    Messages:
    362
    Likes Received:
    2
    please inform the support, write a ticket.

    regards
    marbitter
     
  12. Umbral

    Umbral User

    Joined:
    02.07.13
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
  13. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,268
    Likes Received:
    534
    do you have a clean winxp installed or something with already installed elements and programs?
     
  14. Umbral

    Umbral User

    Joined:
    02.07.13
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    clean xp sp3 32 bit. clean browsers.
     
  15. randomm

    randomm User

    Joined:
    14.02.12
    Messages:
    185
    Likes Received:
    12
    mby u should consider upgrading windoz to 7 or 8... like the rest of the world, cause is xp is so... 2004 (no updates, no support, no nothing)
     
  16. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,268
    Likes Received:
    534
    i would not say like this, winxp is still a pretty good operating system, especially if you have no more than 3gb of memory... and l2 runs pretty nice on xp, so, bad suggestion in fact )

    p.s. on april 14, 2009, windows xp and its family of operating systems reached the end of their mainstream support period and entered the extended support phase... during the extended support phase, microsoft continues to provide security updates every month for windows xp... extended support will end on april 8, 2014...
    so there is still a support of xp
     
  17. Umbral

    Umbral User

    Joined:
    02.07.13
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    it seems old safari 5.17 is the only browser that starts the game every single time without crash or the need to reinstall the launcher.

    lineage 2 is a old game that runs great on old operating systems.

    you don't need windows update for the system to work properly. windows support is only for critical bugs.
     
Thread Status:
Not open for further replies.