1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Special Ability bug

Discussion in 'Archive' started by MadeInChina, Dec 14, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MadeInChina

    MadeInChina User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    i have
    bound inferno staff with magic paralyze

    before last maintanace, skill worked fine - monster got hit, skill was activated and enemy was paralyzed - didnt move at all, after last maintance - skill lands perfectly - but nothing happens - no paralyzing action....
     
    Last edited by a moderator: Dec 14, 2011
  2. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello madeinchina,

    ill post this issue right away.
     
  3. MadeInChina

    MadeInChina User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    cool thanks :) i know its a minor problem now :)
     
  4. TGM_darken09

    TGM_darken09 User

    Joined:
    25.10.11
    Messages:
    6,762
    Likes Received:
    6,512
    moved to more appropriate section.
     
  5. 1tm

    1tm User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    i thought there is place for such threads, but definitely not general discussions. as forums description and sub-forums says, they should be there not here. :eek:

     
  6. Kuro1n

    Kuro1n User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    373
    Likes Received:
    13
    yes i am somewhat confused now...
     
  7. Etherial

    Etherial User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    0
    we'd like to inform you that this topic is being closed, since it is inactive, and is being archived, as planned.

    kind regards.
     
Thread Status:
Not open for further replies.