1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.
Скрыть объявление
Здравствуй, Гость.
Мы подготовили тему с комментариями и объяснениями к Правилам форума.
В ней описаны многие спорные моменты, список запрещенных сокращений и т.п.
Ознакомиться с данной темой можно перейдя по ссылке.

PLAY button issues

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Take0, 15 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Take0

    Take0 User

    Регистрация:
    08.12.11
    Сообщения:
    8
    Симпатии:
    0
    hi, today i had 2 issue, one was resolved the other still not :

    1st : play button didn't appear : download cc cleaner , reboot , etc... it finally appeared

    2nd : play button appears, i press play, it seems to launch ( mouse load mode) but nothing happens, the hell ?

    lf help asap plz
     
  2. Koren

    Koren User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    399
    Симпатии:
    0
    try to turn of your antivirus/firewall and try again
     
  3. Take0

    Take0 User

    Регистрация:
    08.12.11
    Сообщения:
    8
    Симпатии:
    0
    doesn't help here, just did it
     
  4. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
  5. vampi

    vampi User

    Регистрация:
    15.12.11
    Сообщения:
    1
    Симпатии:
    0
    i have problem too.
    today morning i made update. i click button and its finish, than when i trying log its "u are currently loggin in" so i go away.
    now i wanna play and when i use "play button" i have window with "new version of 4game appplication is available.instal now?"
    when i choose "now" nothing is happened(i dont need turn off firewall before but now i turn off him and not working too)
     
  6. chica123

    chica123 User

    Регистрация:
    15.12.11
    Сообщения:
    2
    Симпатии:
    0
    hi i have a problem too
    i downloaded 4game application install it and after that i go to the site an clik the install button
    same thing "new version of 4game appplication is available.instal now?"
    if i clik yes or latter nothing happen
    what i need to do?
    i dont have antivirus i turn off the firewall
    please help me i realy want to play lineage 2
     
  7. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    try unistal your 4game app and then go to website and download new one.
     
  8. RidicPrime

    RidicPrime User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    41
    Симпатии:
    0

    have same problem with button - did what u say and still same problem - love this sh*ty button
     
  9. Execratio

    Execratio User

    Регистрация:
    07.12.11
    Сообщения:
    1
    Симпатии:
    0
    i have this problem too.

    java updated, 4game updated, exclusions added, firewall deactivated, cookies cleaned, visual c++ reinstaled

    whats now?
     
  10. TGM_darken09

    TGM_darken09 User

    Регистрация:
    25.10.11
    Сообщения:
    6.762
    Симпатии:
    6.512
    if the issue is still actual please post into this thread
     
  11. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Статус темы:
Закрыта.