1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem

Discussion in 'Archive' started by Casanti, Dec 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Casanti

    Casanti User

    Joined:
    16.12.11
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    witam.
    mam pewien dziwny problem po włączeniu l2 przez stronkę i zainstalowaniu frosta wyskakuje mi czarny ekran z kursorem z l2 który po chwili zmienia się w żółty albo zielony.
    grałem już w inne wersje lineage i wszystko działało bez problemów jedynie z najnowszą coś jest nie tak.
     
  2. osama

    osama User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    usun folder system z l2 >zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej> zrob check files> jesli to nie zadziala to jesli grasz na full screenie to zmien na gre w oknie (alt+enter) powiedz czy zadzialalo- pozdro
     
  3. Casanti

    Casanti User

    Joined:
    16.12.11
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    niestety nie pomogło ani to ani to :/
     
  4. lonelybreak

    lonelybreak User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    przepraszam za glupie pytanie, w jaki sposob uruchamiasz l2 ? :>
     
  5. Casanti

    Casanti User

    Joined:
    16.12.11
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    hhehe l2 uruchamiam przez stronkę.
     
  6. Casanti

    Casanti User

    Joined:
    16.12.11
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i jak nikt nie wie jak to naprawic?
     
  7. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    witam,

    zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

    pozdrawiam,
    eska
     
Thread Status:
Not open for further replies.