1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Issues when launching the game

Discussion in 'Archive' started by Hazer, Dec 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. [A]Propkius

    [A]Propkius User

    Joined:
    15.12.11
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    this is yet another problem, after another epic maintenance, every time they do smth i have a different problem. well first of all this web launcher started not to respond to my firefox but nvm that i switched browser and now i can log in to the web site, but when i click play button game load till about where frost applications loads to 100% and after that it crashes giving me the following error.

    2011.12.16 17:03:05
    os : windows7(32) 6.1 (build: 7600)
    cpu : genuineintel intel(r) core(tm) i3-2310m cpu @ 2.10ghz @ 2095 mhz 4003mb ram
    video : intel(r) hd graphics family (2342)
    poscode : ls9(415) 0:0:0 4/0 [992]

    the system file may have been damaged. after ending the game, please check the file using the lineage ii auto update.(bad name index -44/2848)

    history: ulinkerload<<fname <- (linkerload transient.linkerload 32652846)) <- tagname <- fpropertytag<< <- (after material) <- loadstream <- (count 0) <- ustruct::serializetaggedproperties <- (none[-1]) <- uobject::serialize <- (meshanimation lineagenpcs3.illusion_dove_low_anim) <- umeshanimation::serialize <- (meshanimation lineagenpcs3.illusion_dove_low_anim) <- loadobject <- (meshanimation lineagenpcs3.illusion_dove_low_anim 32652846==32652846/62251663 32652845 2670080) <- ulinkerload::preload <- preloadobjects <- uobject::endload <- uobject::staticloadobject <- (engine.mesh lineagenpcs3.illusion_dove_low_m00 null) <- umeshcomponent::loadmeshcomponent <- umeshcontainer::updatefirstmeshcomponent <- aactor::updatefirstmeshcomponent <- apawn::serialize <- loadobject <- (illusion_dove_low lobby01.illusion_dove_low0 5226464==5226464/10414020 5226228 236) <- ulinkerload::preload <- preloadobjects <- uobject::endload <- uobject::staticloadobject <- (engine.level none.mylevel lobby01) <- loadlevel <- ugameengine::loadmap <- mapname=lobby01 <- localmapurl <- ugameengine::browse <- ugameengine::init <- initengine

    any ideas guys? maybe someone had same error and managed to fix this? i got tired of reinstaling these apps and the game it self and i think i'll stand with all other who wants a normal launcher not crappy web based beta. please fix.
     
  2. Arcain

    Arcain User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    try to delete lineagenpcs3.ukx from animations/ dir and then fix game on website.
     
  3. TGM_darken09

    TGM_darken09 User

    Joined:
    25.10.11
    Messages:
    6,762
    Likes Received:
    6,512
    is the issue still actual? though i guess no.
     
  4. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.