1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't even launch game. Any ideas?

Discussion in 'Archive' started by NetiDA, Dec 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NetiDA

    NetiDA User

    Joined:
    16.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i was playing yesterday after some small problems with launcher - i had to reinstall it few times - but finally it worked. today when i started computer i saw this ****.

    [​IMG]

    uploaded with imageshack.us

    does anyone knows what problem it may be? and what should i do to fix it?
    already done:
    1. reinstalled 4game launcher
    2. reinstarted computer
    3. turned off antivir and firewall
    4. tried on different web browser (ie)
     
  2. squibble

    squibble User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    uninstall all of your vc++ 2010 versions, then reinstall the 4game launcher again, try updating your system aswell
     
  3. jonek2k3

    jonek2k3 User

    Joined:
    16.12.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    this stupid game still doesn't start. i've tried all solutions from forum. it's pathetic. so much money to start servers, so succefull ru off and so huge fail on eu server. fail launcher that doesn't start without any specific reason.

    gg. i wanted to start my "adventure" on retail again but i can't no matter what i will change in my pc.
     
  4. SleepnDreamn

    SleepnDreamn User

    Joined:
    08.12.11
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    clear browser cache and if that doesn't help then:
    run cmd and there ipconfig /flushdns


    i have missing play button too from time to time - refreshing site helps
     
  5. Hentai

    Hentai User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    oh come on. this seems like quite an adventure to me:p not a pleasant one, but still.
     
  6. NetiDA

    NetiDA User

    Joined:
    16.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    fixed. dont know how but i'll tell ya what i've done:
    1. added some exceptions in my firewall as mentioned: https://forum.4game.com/showthread.php?t=995
    2. uninstaleed 4game launcher and deleted remaining file and folders
    3. restart computer - i think this is important part of this solution.
    4. installed 4game launcher again.

    i didn't touch this cc+++ things coz have 6 of them in my add/remove program panel.

    thanks for reading and posting and i hope it will help ppl who meets such a problem.
    topic to be closed!
     
  7. TGM_darken09

    TGM_darken09 User

    Joined:
    25.10.11
    Messages:
    6,762
    Likes Received:
    6,512
    maybe you had just to clean up browser's cashe and a registry after uninstalling the application.
    ok. topic is to be closed.
     
Thread Status:
Not open for further replies.