1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Problemi when launch 4game installer! HELP!

Тема в разделе "Archive", создана пользователем ToNySkyNet, 17 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. ToNySkyNet

    ToNySkyNet User

    Регистрация:
    04.12.11
    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    0
    hello!
    i have this problem when i try to launch 4game installer

    [​IMG]

    uploaded with imageshack.us

    anyone know how i can resolve this?
    before the last manteinance the game works perfectly!

    i don't know wanna i need try! t_t

    my os is: windows xp sp3 full update whit net framework 4.0
    no av or firewall actually installed.

    any solution?! t_t
     
  2. ToNySkyNet

    ToNySkyNet User

    Регистрация:
    04.12.11
    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    0
    no one ppl have any idea or soltution for this?! q_q
     
  3. TGM_darken09

    TGM_darken09 User

    Регистрация:
    25.10.11
    Сообщения:
    6.762
    Симпатии:
    6.512
    i guess you need to check your system for viruses, using a deep check. we hardly recommend to use, for example, the free utility anti-malware .
     
  4. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Статус темы:
Закрыта.