1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.
Скрыть объявление
Здравствуй, Гость.
Мы подготовили тему с комментариями и объяснениями к Правилам форума.
В ней описаны многие спорные моменты, список запрещенных сокращений и т.п.
Ознакомиться с данной темой можно перейдя по ссылке.

you are currently loging in....

Тема в разделе "Archive", создана пользователем slovenia, 3 фев 2014.

Статус темы:
Закрыта.
  1. slovenia

    slovenia User

    Регистрация:
    12.12.11
    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    1
    from last few days i canot get pass these screan it just keeps loging in 4ever. i ve tried to turn off the firewall and antivirus craps but still nothink, so i hope some1 elese have some idea.
     
  2. Buxant

    Buxant Banned

    Регистрация:
    11.12.13
    Сообщения:
    193
    Симпатии:
    16
    how long do u let it logging in? sometimes it happens to me too, i just let it 20secs ±, then it works, if nothing happens after 60secs,then u have a problem :)
     
  3. slovenia

    slovenia User

    Регистрация:
    12.12.11
    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    1
    then i have a problem xd
     
  4. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Регистрация:
    05.04.11
    Сообщения:
    11.086
    Симпатии:
    574
  5. slovenia

    slovenia User

    Регистрация:
    12.12.11
    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    1
    check4game version=1.9.2
    cpu: intel(r) core(tm) i5 cpu 750@ 2.67ghz
    video: nvidia geforce gt 640 / 8.17.12.9639 / 20120325
    os(64) microsoft windows nt 6.1.7601 service pack 1
    .net 2.0.50727.5472 / memory: 16379 mbytes
    files.cinn size=579282 bytes
    files.cinn hash=ca-ae-c4-ef-82-9d-6b-3a-df-13-32-5b-cb-a9-9a-ff
    game: lineage2eu, env: eu-l2_live, current folder =>
    h:\l2

    checking geo.l2.eu:2106 (login server) => err



    vzpostavitev povezave ni uspela, ker se povezana stranka ni pravilno odzvala v navedenem času, ali pa je bila vzpostavljena povezava prekinjena, ker se povezani gostitelj ni uspel odzvati 109.105.153.10:2106
    checking http://trace.inn.eu
    error: no data

    checking trace to geo.l2.eu (tracert.exe)
    1 <1 ms <1 ms <1 ms unknown [192.168.1.1]
    2 25 ms 25 ms 24 ms 95.176.255.241
    3 27 ms 28 ms 34 ms 95.176.253.14
    4 46 ms 80 ms 46 ms bpt-b4-link.telia.net [213.248.90.185]
    5 50 ms 49 ms 111 ms prag-bb1-link.telia.net [213.155.135.218]
    6 48 ms 48 ms 52 ms ffm-bb1-link.telia.net [213.155.136.134]
    7 48 ms 49 ms 51 ms ffm-b12-link.telia.net [80.91.246.103]
    8 56 ms 55 ms 53 ms telindus-ic-152385-ffm-b12.c.telia.net [213.155.129.82]
    9 65 ms 65 ms 67 ms lxb-btbg-bb1-link.telindustelecom.lu [31.204.89.1]
    10 67 ms 65 ms 68 ms static-31-204-88-150.telindustelecom.lu [31.204.88.150]
    11 66 ms 66 ms 65 ms 109.105.153.10

    computing statistics for 198 seconds...

    checking trace to geo.l2.eu (pathping.exe)
    0 nejc-pc [192.168.1.120]
    1 unknown [192.168.1.1]
    2 95.176.255.241
    3 95.176.253.14
    4 bpt-b4-link.telia.net [213.248.90.185]
    5 prag-bb1-link.telia.net [213.155.135.218]
    6 ffm-bb1-link.telia.net [213.155.136.134]
    7 ffm-b12-link.telia.net [213.155.135.107]
    8 telindus-ic-152385-ffm-b12.c.telia.net [213.155.129.82]
    9 lxb-btbg-bb1-link.telindustelecom.lu [31.204.89.1]
    10 static-31-204-88-150.telindustelecom.lu [31.204.88.150]
    11 109.105.153.10
    0 nejc-pc [192.168.1.120]
    1 0ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% unknown [192.168.1.1]
    2 24ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 95.176.255.241
    3 38ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 95.176.253.14
    4 49ms 2/ 100 = 2% 2/ 100 = 2% bpt-b4-link.telia.net [213.248.90.185]
    5 54ms 2/ 100 = 2% 2/ 100 = 2% prag-bb1-link.telia.net [213.155.135.218]
    6 57ms 2/ 100 = 2% 2/ 100 = 2% ffm-bb1-link.telia.net [213.155.136.134]
    7 52ms 2/ 100 = 2% 2/ 100 = 2% ffm-b12-link.telia.net [213.155.135.107]
    8 49ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% telindus-ic-152385-ffm-b12.c.telia.net [213.155.129.82]
    9 --- 100/ 100 =100% 100/ 100 =100% lxb-btbg-bb1-link.telindustelecom.lu [31.204.89.1]
    10 65ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% static-31-204-88-150.telindustelecom.lu [31.204.88.150]
    11 65ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 109.105.153.10

    checking trace to 109.105.156.11 (tracert.exe)
    1 <1 ms 1 ms 1 ms unknown [192.168.1.1]
    2 25 ms 25 ms 25 ms 95.176.255.241
    3 36 ms 28 ms 26 ms 95.176.253.5
    4 92 ms 44 ms 45 ms bpt-b4-link.telia.net [213.248.90.185]
    5 45 ms 44 ms 44 ms win-bb2-link.telia.net [80.91.250.64]
    6 44 ms 45 ms 46 ms ffm-bb2-link.telia.net [80.91.246.142]
    7 45 ms 45 ms 45 ms ffm-b12-link.telia.net [213.155.132.211]
    8 51 ms 57 ms 50 ms telindus-ic-152385-ffm-b12.c.telia.net [213.155.129.82]
    9 62 ms 62 ms 63 ms lxb-btbg-bb1-link.telindustelecom.lu [31.204.89.1]
    10 63 ms 62 ms 61 ms static-31-204-88-150.telindustelecom.lu [31.204.88.150]
    11 50 ms 50 ms 50 ms 109.105.152.35
    12 50 ms 49 ms 50 ms 109.105.156.11

    checking trace to frostsecurity.net (tracert.exe)
    1 <1 ms 1 ms <1 ms unknown [192.168.1.1]
    2 24 ms 26 ms 25 ms 95.176.255.241
    3 27 ms 28 ms 28 ms 95.176.253.5
    4 45 ms 48 ms 45 ms bpt-b4-link.telia.net [213.248.90.185]
    5 45 ms 43 ms 45 ms win-bb2-link.telia.net [213.155.135.222]
    6 46 ms 46 ms 44 ms ffm-bb2-link.telia.net [80.91.246.28]
    7 45 ms 44 ms 47 ms ffm-b12-link.telia.net [213.155.135.15]
    8 50 ms 49 ms 50 ms telindus-ic-152385-ffm-b12.c.telia.net [213.155.129.82]
    9 62 ms 62 ms 62 ms lxb-btbg-bb1-link.telindustelecom.lu [31.204.89.1]
    10 63 ms 63 ms 62 ms static-31-204-88-150.telindustelecom.lu [31.204.88.150]
    11 49 ms 50 ms 50 ms 109.105.154.5

    checking trace to cdn.inn.eu (tracert.exe)
    1 <1 ms 1 ms 1 ms unknown [192.168.1.1]
    2 24 ms 24 ms 25 ms 95.176.255.241
    3 29 ms 28 ms 27 ms 95.176.253.5
    4 45 ms 45 ms 46 ms bpt-b4-link.telia.net [213.248.90.185]
    5 46 ms 43 ms 89 ms win-bb2-link.telia.net [213.155.131.34]
    6 109 ms 100 ms 46 ms ffm-bb2-link.telia.net [213.155.131.108]
    7 45 ms 46 ms 44 ms ffm-b12-link.telia.net [80.91.246.105]
    8 50 ms 50 ms 49 ms telindus-ic-152385-ffm-b12.c.telia.net [213.155.129.82]
    9 61 ms 62 ms 62 ms lxb-btbg-bb1-link.telindustelecom.lu [31.204.89.1]
    10 63 ms 61 ms 63 ms static-31-204-88-150.telindustelecom.lu [31.204.88.150]
    11 49 ms 50 ms 49 ms 109.105.154.3
    checking 109.105.156.11:7777 (core) => err
    vzpostavitev povezave ni uspela, ker se povezana stranka ni pravilno odzvala v navedenem času, ali pa je bila vzpostavljena povezava prekinjena, ker se povezani gostitelj ni uspel odzvati 109.105.156.11:7777
    checking 109.105.156.11:17453 (core) (15 байт) => ok
    checking 109.105.156.21:7777 (pts) => err
    vzpostavitev povezave ni uspela, ker se povezana stranka ni pravilno odzvala v navedenem času, ali pa je bila vzpostavljena povezava prekinjena, ker se povezani gostitelj ni uspel odzvati 109.105.156.21:7777
    checking 109.105.156.21:17453 (pts) (15 байт) => ok


    it seems that i have network probs any ideas how to fix em?
     
    Последнее редактирование модератором: 4 фев 2014
  6. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Регистрация:
    05.04.11
    Сообщения:
    11.086
    Симпатии:
    574
    checking geo.l2.eu:2106 (login server) => err
    checking 109.105.156.11:7777 (core) => err
    to be exact you have port problems, these two port 2106 & 7777 are gaming ones and they are closed at you for some reasons... check your router and add these ports to exceptions
     
  7. slovenia

    slovenia User

    Регистрация:
    12.12.11
    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    1
    i added those ports and still nothink. i have tomato version 1.28 on lynxsis router if that helps. looking for sugestions
     
  8. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Регистрация:
    05.04.11
    Сообщения:
    11.086
    Симпатии:
    574
    then ask your provider why those ports are closed, maybe it's their fault
     
  9. slovenia

    slovenia User

    Регистрация:
    12.12.11
    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    1
    the problem is in router because it works if i plug it in straigth to modem but i dont have slot for that because we got many pcs in the house and has to be by router.. even tried with dmz and still doesnt work
     
    Последнее редактирование модератором: 5 фев 2014
  10. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Регистрация:
    05.04.11
    Сообщения:
    11.086
    Симпатии:
    574
    well... i guess the answer is pretty obvious - new router... and as advice, but something of tp-link, so far did not have any problems with them
     
Статус темы:
Закрыта.