1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone has packet loss to 4game.com?

Discussion in 'Archive' started by Yunalesca, Feb 28, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yunalesca

    Yunalesca User

    Joined:
    31.12.12
    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    491
    i have alrdy sent ticket, however i would like to know if anyone else has experienced packet losses to 4game.com (both site and game are slow/lagged). such doesnt happen with any other site just 4game is getting packets loss, 3rd day now.
     
  2. FiEndins

    FiEndins User

    Joined:
    26.07.13
    Messages:
    60
    Likes Received:
    10
    yeah, i believe a cp member is experiencing this. he got on wtfast working and it has cleared up for the most part. a few others also i've heard having this problem lately.
     
  3. Yunalesca

    Yunalesca User

    Joined:
    31.12.12
    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    491
    y im using wtfast trial and its fine..but damn even client downloading is extremely slow. seems some problem with routing to luxembourg..funny part is that it becomes ok night time europe, next morning, boom again packets loss.
     
    Last edited by a moderator: Mar 2, 2014
    Cerniymagus likes this.
  4. BSnow

    BSnow User

    Joined:
    12.03.13
    Messages:
    53
    Likes Received:
    12
    your not alone same happening over here.

    though after enabling wtfast or any similar type of program the problem dissapears.
     
  5. Yunalesca

    Yunalesca User

    Joined:
    31.12.12
    Messages:
    1,294
    Likes Received:
    491
    =/ man this 1mbit/s to that city-sized is killing me..dafuq is with the routing there.
     
Thread Status:
Not open for further replies.