1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.
Скрыть объявление
Здравствуй, Гость.
Мы подготовили тему с комментариями и объяснениями к Правилам форума.
В ней описаны многие спорные моменты, список запрещенных сокращений и т.п.
Ознакомиться с данной темой можно перейдя по ссылке.

Crash Report

Тема в разделе "Archive", создана пользователем whoknows, 19 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. whoknows

    whoknows User

    Регистрация:
    19.12.11
    Сообщения:
    2
    Симпатии:
    0

    i don't know what to do. everything was fine untill now. so what happened... i turned off my l2 and pc, came back after like 3 hrs and when i tried to turn it on, this happened. i won't even comment "no video" part cuz it's hilarious. i've tried the old method with process explorer but didn't work, nor fixing the client even tho it dl'd something x__x. i couldn't find any resolution so i've decided to post it here...

    thx for your time and help.
     
  2. Radix

    Radix Innova Group

    Регистрация:
    10.02.10
    Сообщения:
    6.064
    Симпатии:
    225
    whoknows, welcome to 4game forum!
    can you try to delete l2compiledshader.bin from your lineage2eu\system directory and relaunch the game?
     
  3. whoknows

    whoknows User

    Регистрация:
    19.12.11
    Сообщения:
    2
    Симпатии:
    0

    thank you a lot! everything is fine now.
     
  4. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Статус темы:
Закрыта.