1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Problems after last update

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Eltharon, 10 апр 2014.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Eltharon

    Eltharon User

    Регистрация:
    27.08.13
    Сообщения:
    10
    Симпатии:
    0
    hi all,

    since the last lineage update, i have a weird lag/delay problem when changing from one window to another.

    let me explain.

    i used to play lineage with three accounts at the same time (two of them premium, ofc). my computer is a powerful machine, bought mainly for lineage use, and it changed from one lineage window to another very fast.

    but after the last update (last tuesday), i have a two-second delay (more or less) when changing between lineage windows.

    in the beginning, i thought it was a problem with the last synapse update (razer software, as i am using naga 2014 and tartarus), but i have removed and reinstalled it, and nothing changed. i have reinstalled windows xp, i have formatted my hard drive. nothing. i have tried without razer devices (after formatting and reinstalling again) and nothing. i have tried using old drivers for my graphic card (gforce gtx 560 ti) and nothing.

    so i think it is a problem with lineage. actually, if i change from one window to another while lineage is not opened, i can feel no delay. it is only when lineage is running.

    has it happened to anybody else?
    can anybody help me?

    the truth is that my experience in game with multiple accounts is being really damaged because of this issue...

    thanks in advance!
     
    5nnaoki5o нравится это.
  2. troomar

    troomar User

    Регистрация:
    31.08.13
    Сообщения:
    50
    Симпатии:
    22
    i have the same problem as well. i can feel the delay when switching from or to l2 window. i can switch non-l2 windows smoothly even with 2 l2 windows opened.
     
  3. GecKos

    GecKos User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    303
    Симпатии:
    40
    i have the same problem u_u
     
  4. Ronove

    Ronove User

    Регистрация:
    07.12.11
    Сообщения:
    862
    Симпатии:
    300
    alt+tab works fine for me, but task bar is all screwed up lately, i can hover over applications and click and nothing happens, i thought it was my pc until i heard other ppl speak of problems too
     
    Freezer нравится это.
  5. troomar

    troomar User

    Регистрация:
    31.08.13
    Сообщения:
    50
    Симпатии:
    22
    yep, alt+tab works fine for me too.
     
  6. GecKos

    GecKos User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    303
    Симпатии:
    40
    yee, but is not one solution xd
     
  7. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Регистрация:
    05.04.11
    Сообщения:
    11.489
    Симпатии:
    592
    it is a know issue for operating systems below win8, if i understood you correctly... the way to solve it now is like this:
    in system taskmanager or processexplorer find a process taskhost.exe and kill it!
    problem should be solved, till the reboot) the only discomfort it can cause, is missing language display...
     
    Последнее редактирование модератором: 11 апр 2014
    Seregramor нравится это.
  8. orbi_

    orbi_ User

    Регистрация:
    08.02.12
    Сообщения:
    165
    Симпатии:
    46
    it started after maitenance...maybe frost updated and blocking something new, w/o lineage on there isnt any problem. before maintenance all was ok.

    fixes and changes made during maintenance on april, 8th:

    • dusting the server
     
  9. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Регистрация:
    05.04.11
    Сообщения:
    11.489
    Симпатии:
    592
    read my post and try what is said there)

    and it is not only frost to blame with this problem)
     
  10. orbi_

    orbi_ User

    Регистрация:
    08.02.12
    Сообщения:
    165
    Симпатии:
    46
    yes it helped. but problem is if its know issue, from when? from tuesday? till tuesday we can all play normal and after maintence its know issue....good... i dont want killing processes every restart of pc.
     
  11. Eltharon

    Eltharon User

    Регистрация:
    27.08.13
    Сообщения:
    10
    Симпатии:
    0
    it worked, casillias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    thank you very very much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  12. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Регистрация:
    05.04.11
    Сообщения:
    11.489
    Симпатии:
    592
    yup, this problem appeared since tuesday... no other salvation for it atm
     
Статус темы:
Закрыта.