1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with WTFAST

Discussion in 'Archive' started by maom90, Apr 24, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maom90

    maom90 User

    Joined:
    18.04.14
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    hello im quite lost here , can someone help me making the game work with wtfast?

    i've tryed the l2.exe from system folder but it show's me an error in the end, and once the game only run properly via website , i got no clue how it works.

    help
     
  2. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    13,751
    Likes Received:
    435
    you can not run the game via the .exe in the system folder, the only way to run our client is via the 4game website.
     
  3. yLogy

    yLogy User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    2,130
    Likes Received:
    618
    just run wtfast, game will be determined.
    after run game from website, wtfast will work. if not, in wtfast u will see message, possible connection issues or smth like it.
     
    tillKneeddy and ReewOxize like this.
  4. BeerWarrior

    BeerWarrior User

    Joined:
    28.02.13
    Messages:
    156
    Likes Received:
    21
    i don't use wtfast but the process called by the website through the 4game-service is lineageii.exe, not l2.exe.
     
    Schofield and scentwander like this.
  5. qre8ive

    qre8ive User

    Joined:
    17.06.13
    Messages:
    513
    Likes Received:
    78
    i use wtfast with custom game pointing to l2.exe. then you connect with wtfast, game will start and shutdown. after this just open the game through the website and you should be fine :)
     
  6. maom90

    maom90 User

    Joined:
    18.04.14
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    ok, thank you all for the help :):cool:
     
    evbxkuhyt likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.