1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.
Скрыть объявление
Здравствуй, Гость.
Мы подготовили тему с комментариями и объяснениями к Правилам форума.
В ней описаны многие спорные моменты, список запрещенных сокращений и т.п.
Ознакомиться с данной темой можно перейдя по ссылке.

critical

Тема в разделе "Archive", создана пользователем dymek, 8 авг 2014.

Статус темы:
Закрыта.
  1. dymek

    dymek User

    Регистрация:
    08.08.14
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    8
    witam,
    wyskakuje mi taki oto error:
    2014.8.8 12:33:24 [gtick=1 lgticks=1]
    build date : tue jun 03 12:58:19 2014

    os : windows 8(64) 6.2 (build: 9200), service pack 0.0
    cpu : genuineintel intel(r) core(tm) i3-3110m cpu @ 2.40ghz @ 2396 mhz
    ram : 3971mb ram
    logicalcore : 4
    physicalcore : 2
    video : intel(r) hd graphics 4000 (3308)
    poscode : ls9(583) 0:0:0 4/0 [433]
    video resources : 0 mb
    ime :

    error setting display(800*600) mode: no acceptable display modes found (d3d_ok). please delete your option.ini file if this error prevents you from starting the game.

    history: ud3drenderdevice::unsetres <- findbestmatchingmode <- ud3drenderdevice::setres <- uwindowsviewport::tryrenderdevice <- uwindowsviewport::eek:penwindow <- ugameengine::init <- initengine

    usuwałem option.ini, robiłem recovery game i wciąż ten sam problem?
    co mogę jeszcze spróbować?
     
  2. Known

    Known User

    Регистрация:
    02.06.14
    Сообщения:
    183
    Симпатии:
    33
    z tego co widzę to chyba laptop. musisz wiedzieć jaka jest natywna rozdzielczość i taką ustawić w option.ini. jeśli nie pomaga zobacz czy dasz radę odpalić jak zmienisz opcję startupfullscreen=true na startupfullscreen=false z rozdzielczością 800x600 (gameplayviewportx=800 gameplayviewporty=600). jeśli nie pomaga to zainstaluj najnowsze sterowniki do intel hd graphics 4000.
     
  3. dymek

    dymek User

    Регистрация:
    08.08.14
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    8
    ehh spróbuje ale to naprawdę dziwne bo wersja ncsoftu erthia działa bez problemów ;/
     
  4. Known

    Known User

    Регистрация:
    02.06.14
    Сообщения:
    183
    Симпатии:
    33
    inaczej jeszcze. odpalasz z stronki czy z system/l2.exe? :) tak tylko pytam dla pewności ^^

    znalazłem coś takiego:
    ludzie z win 8 piszą że pomogło.
     
    Последнее редактирование модератором: 9 авг 2014
  5. dymek

    dymek User

    Регистрация:
    08.08.14
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    8
    ze stronki. skopiowałem system z ncsoftu dałem recover i śmiga teraz ;) dziękuję bardzo, temat do zamknięcia
     
    fabzu нравится это.
  6. Razzly

    Razzly Banned

    Регистрация:
    17.12.11
    Сообщения:
    2.463
    Симпатии:
    253
    temat niekatywny przez 30dni lub dłużej. zostaje on przeniesiony do archiwum. w przypadku pytań proszę kierować wiadomość do mnie,
    pozdrawiam
     
Статус темы:
Закрыта.