1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Critical

Discussion in 'Archive' started by dymek, Aug 8, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dymek

    dymek User

    Joined:
    08.08.14
    Messages:
    5
    Likes Received:
    8
    hello,
    i have problem with the game. that's the critical error:
    2014.8.8 12:33:24 [gtick=1 lgticks=1]
    build date : tue jun 03 12:58:19 2014

    os : windows 8(64) 6.2 (build: 9200), service pack 0.0
    cpu : genuineintel intel(r) core(tm) i3-3110m cpu @ 2.40ghz @ 2396 mhz
    ram : 3971mb ram
    logicalcore : 4
    physicalcore : 2
    video : intel(r) hd graphics 4000 (3308)
    poscode : ls9(583) 0:0:0 4/0 [433]
    video resources : 0 mb
    ime :

    error setting display(800*600) mode: no acceptable display modes found (d3d_ok). please delete your option.ini file if this error prevents you from starting the game.

    history: ud3drenderdevice::unsetres <- findbestmatchingmode <- ud3drenderdevice::setres <- uwindowsviewport::tryrenderdevice <- uwindowsviewport::eek:penwindow <- ugameengine::init <- initengine

    i've had delete option.ini, recover game and nothing changed, still same error what else should i try?

    many thanks.
     
    MysticLilac and HellsinG like this.
  2. Razzly

    Razzly Banned

    Joined:
    17.12.11
    Messages:
    2,463
    Likes Received:
    253
    could you change graphic card in your laptop ? this one is integrated one i presume
     
  3. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,277
    Likes Received:
    534
    open or create, if there is no yet, option.ini file, delete all inside, if there is something, and paste this

    [video]
    gameplayviewportx=800
    gameplayviewporty=600
    startupfullscreen=false
    colorbits=32
     
  4. dymek

    dymek User

    Joined:
    08.08.14
    Messages:
    5
    Likes Received:
    8
    i just have swapped system from ncsoft and then pressed recover again so i guess it changed some files coz its working now. subject to close. thaanks for help anyway
     
    deteZonnemi and tomasxx like this.
Thread Status:
Not open for further replies.