1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

No Play button?

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Bandyta177, 21 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Bandyta177

    Bandyta177 User

    Регистрация:
    21.12.11
    Сообщения:
    1
    Симпатии:
    0
    hi guys. i logged in into 4game site and wanted to play l2... but play button dissapeared. also i can't launch l2 from hdd folder cause of frostsecurity error. anyone know solve for it? (sry 4 my english).
     
  2. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    hi,
    do you try this?

    best reagrds
     
  3. lexsae

    lexsae User

    Регистрация:
    12.12.11
    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    0
    same problem here, and the fix didnt help me, last time i tired exactly the same steps and it worked but now it doesnt, open for other suggestions
     
  4. Nickmgs

    Nickmgs User

    Регистрация:
    21.12.11
    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    4
    try to open with google chrome.. i had same problem..
     
  5. lexsae

    lexsae User

    Регистрация:
    12.12.11
    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    0
    -other browsers dont help much
    -i also tried to remove the links and registry(using ccleaner) which seemed helpful, but after install i dont get any buttons again
    -not even the repair/fix button i saw the last time
     
  6. Grimmj02

    Grimmj02 User

    Регистрация:
    17.12.11
    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    0
    same here, i am having the same problem :/


    edit: buttons are available in ie8 ,
     
  7. lexsae

    lexsae User

    Регистрация:
    12.12.11
    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    0
    fixed the issue ty for the help

    uninstalled
    clean registry:
    -there were some links for the services, which i also removed all from the firewall (i have outpost security firewall, on paranoid mode)
    reboot machine :p
    check for registry again and clean
    -if any links were present reboot if not reboot again
    the machine is up and running
    -get on the page, download installer , install and for some miracle it worked, have the button on ie ff gc
    just in case reboot once again with boss smile
     
    Последнее редактирование модератором: 21 дек 2011
  8. muaddibtg

    muaddibtg User

    Регистрация:
    21.12.11
    Сообщения:
    2
    Симпатии:
    0
    good advice - good advice

    system restore the date before 19,12,2011
     
  9. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
  10. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Статус темы:
Закрыта.