1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Major Problem. Game doesn't start.

Discussion in 'Archive' started by hazas159, Dec 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hazas159

    hazas159 User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    major problem. game doesn't start. solution

    bored that game wont start after downloading? here is my solution.

    1) open 4game website, click play, when prompted press '' now ''

    2) open 4game folder. for ex.: c:/program files/4game/4game.

    3) try launching all 4game apps : 4gamelauncher, 4gameservice, 4gametray, 4gameupdater

    4) after installing 4gameupdater, he will re-direct you to 4game website, click play, if prompted press '' now '' (use google chrome as default web browser)

    5) then, the game should load, but you get error. it's supposed to be like that. it's normal.

    6) so, go to control panel, and uninstall 4game.

    7) download new launcher from : http://www.uploadking.com/oci1xw9f46

    8) install it, it will re-direct you to the 4game site again (use google chrome as default web browser)

    9) press start/play/launch (i dont remember what was that title :d)

    10) installer should load, frost will start, wait till game appear.

    11) voila, you in game!


    hope this work,
    hazas159
     
    Last edited by a moderator: Dec 4, 2011
  2. hazas159

    hazas159 User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    if you trying this hard, just pm me to skype : hazas159

    it would be pleasure to help you.
     
  3. hazas159

    hazas159 User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    sobbbbbbbbbbbbbbbbbb
     
  4. AnrijsLV

    AnrijsLV User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    i don't know if this works for you guys, but what i did..
    i donloaded game, they pressed play, but the problem with new version of 4game etc etc. i pressed to update now, and it still didn't work! :d i just logged off (pc), then log in and try again >>> everything works fine for me now! ^_^

    browser: google chrome (dunno if it changes smtn) ;)
     
  5. XeNDeR

    XeNDeR User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    please sticky this thread .. after 5 hours of trying to find the new 4game app , i found it here .. sticky it ! gj
     
  6. xHayzel

    xHayzel User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
  7. cheet

    cheet User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    2011.12.3 01:39:03
    os : windows xp 5.1 (build: 2600)
    cpu : genuineintel intel(r) core(tm)2 duo cpu e7200 @ 2.53ghz @ 2536 mhz 2046mb ram
    video : no video
    poscode : ls9(415) 0:0:0 2/0 [481]

    assertion failed: getclassinfoexw( null, winbaseclass, &cls ) [file:.\window.cpp] [line: 1050]

    history: wcontrol::registerwindowclass <- uwindowmanager::uwindowmanager <- initwindowing

    done everything step by step...
    reinstalled video drivers...
    redownloaded, reinstaled client...
    and it still doesnt work...
     
  8. FVmemo

    FVmemo User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    could it be possible that only vista/win7 can load? my friends have no problems, but they're using win7, i guess its not compatible with win xp?
     
  9. hazas159

    hazas159 User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    yes, it's compatible with win xp
     
  10. hedjaz

    hedjaz User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    apart from the op i can give u a few advices as well :
    -make sure u have your latest java update installed for your browser;
    - if u have basic browser issues , try deleting the cache;

    - if you are having issues with frost , delete the contents of the frost folder and check your files via web-site ( it will redownload frost files , and you will get rid of the issue ) ; if u still have the issue after doing that , make sure u close most background programs , trying to figure out what might cause this issue.

    - if u get critical errors upon starting the client , delete god system and make a check files , or if u have the patience u might as well re install it ; make sure also you have the latest updates for install shield wizard .
    - if the game doesnt start at all , and you dont get any errors , start with the basic stuff like doing a "chkdsk" ; make sure you have latest drivers , direct x ; check the files of the game again , some system files might have gotten corrupted during install ;

    - if u have issues with dotnet because of older versions , try using a registry cleaner? if upon uninstalling them doesn't work;

    - if nothing works u can always do a simple format of the windows drive , which always helps ;

    - if you have an old account that u used to play on .ru servers ( like i do ) , try changing it , it didn`t work for me either , simply wouldnt allow me to start the client.

    things to be mentioned : i use chrome , 7 x64 , and everything is ok; installed the client on firefox / xp also worked perfect

    i admit that the way to install the client is relatively new , and the staff could`ve made smth much easier and conservative as well : torrent / or a simple basic installer like ncna has .

    p.s. make sure your host files are clean , firewall doesn't block anything , and antivirus didn't à¤ttack "your client"
     
    Last edited by a moderator: Dec 3, 2011
  11. hazas159

    hazas159 User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
  12. hedjaz

    hedjaz User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    update your drivers , don`t just reinstall them . try that as well , hope it helps
     
  13. hazas159

    hazas159 User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    or maybe innovas client is not compatible with xp

    im using win 7 x86, no errors still.
     
  14. hedjaz

    hedjaz User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    it is , and i don't think they can mod the client so much as to make incompatible with an os.
     
  15. hazas159

    hazas159 User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    but with ncsoft client its working ;)
     
  16. cheet

    cheet User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Last edited by a moderator: Dec 3, 2011
  17. MiuMiu

    MiuMiu User

    Joined:
    09.04.12
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    we'd like to inform you that this topic is being closed, since it is inactive, and will be archived at the 1st of the month, as planned.

    regards .
     
Thread Status:
Not open for further replies.