1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No windows or buttons BUT it's not outdated hardware

Discussion in 'Archive' started by corenick, Dec 22, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. corenick

    corenick User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    hi guys.
    got the game up n running however there is no windows or buttons visible. in other thread mod closed it with simple, disregartful comment "outdated hardware". it is not matter of old hardware because i know people running game on much older platform with success. anyone knows how to get it working or i have to ask for another update from innova?
     
  2. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    hardware is matter.
    at first try update drivers.
    can you post your gpu?
     
  3. corenick

    corenick User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    yeap
    my specs are:
    64 bit sempron +2800
    1,5 gig of ram
    radeon x1650
    over 35 gig of free space on hdd.
    still no buttons.

    p.s. kall rads from x1300 are using shader 3.0

    p.s.2 problem solved. needed drivers from sapphire page to get it working. :eek:
     
    Last edited by a moderator: Dec 27, 2011
  4. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    yes but x1300 is not supported by client
     
  5. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.