1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Monitor says: "No signal"

Тема в разделе "Archive", создана пользователем orzel286, 22 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. orzel286

    orzel286 User

    Регистрация:
    22.12.11
    Сообщения:
    9
    Симпатии:
    0
    as the title says. yesterday i started playing l2, everything was fine, but after ~20 minutes got black screen and "no signal" out of the blue. hm. tried to run the game few times more - and was always "blacked out" after character selection screen. i tried: running l2 in window, changing refresh rate... and i don't remember what else i tried :| it didn't work though.

    win xp sp3
    geforce 8600gts (drivers ver. 6.14.12.7533)
    directx 9.0c ver 4.09.0000.0904
    asus m2n4 sli motherboard
    2gb of ram
    amd 64 x2 5600+
    samsung syncmaster 931bf


    previous chronicles worked well (on the same and older drivers), everything runs cool... no idea what's wrong. suggestions?



    edit: oh dear, lowering resolution to 800x600 works o_o my eyes hurt though.... and i'm still getting disconnected after few seconds heh.
     
    Последнее редактирование модератором: 22 дек 2011
  2. MooCow

    MooCow User

    Регистрация:
    20.12.11
    Сообщения:
    24
    Симпатии:
    0
    update your video card drivers...
     
  3. Kall

    Kall User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.019
    Симпатии:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Статус темы:
Закрыта.