1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Problem przy instalacji

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Nasus, 22 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Nasus

    Nasus User

    Регистрация:
    22.12.11
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    0
    witam!
    mam problem który widziałem już w paru tematach ale żaden sposób mi nie pomógł, dlatego zakładam kolejny temat... po zainstalowaniu gry i aktywowaniu clienta 4game, przenosi mnie na stronę gdzie mam napis update.po kliknięciu tego pisze mi że zaczyna sciągać, i po 2 sekundach przestaje, pobierając jakoś 3-4 mb.i tutaj mam pytanie co mam zrobić? nie chce mi się cały czas klikać update żeby zdobyć te 4 mb... próbowałem już:
    -odpalić na 3 przeglądarkach
    -wyczyscic ciasteczka
    -przeinstalowałem lineage i clienta 4 razy, resetując przy tym komputer.

    byłbym wdzięczny za pomoc bo się już z tym męcze 2-3 godziny...
     
  2. ImpressA

    ImpressA User

    Регистрация:
    06.12.11
    Сообщения:
    63
    Симпатии:
    1
    i to są własnie via launchery. tez miałem ten problem. ja po prostu zainstalowałem gogle chrome i innova przestała mi sprawiać problemy.
     
  3. Sulik

    Sulik User

    Регистрация:
    21.12.11
    Сообщения:
    76
    Симпатии:
    0
    przed odinstalowanie i zainstalowaniem ponownym 4game, najpierw wywaliles go z managera zadań ? oba procesy ?
     
  4. Nasus

    Nasus User

    Регистрация:
    22.12.11
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    0
    @sulik tak, ale już temat nie aktualny własnie sobie poradziłem :) ruszyło mi na przeglądarce safari po użyciu ccleanera.
    do zamknięcia.
     
  5. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
    witam,

    zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

    pozdrawiam,
    eska
     
Статус темы:
Закрыта.