1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My Lineage II client doesn't launch.

Discussion in 'Archive' started by -Ash-, Mar 12, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Ash-

    -Ash- User

    Joined:
    12.03.15
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hi guys, i've downloaded the lineage client but it doesn't start, only appears a blue icon and nothing happens when it disappear, the only client that works on my notebook is the ncwest client, i've tried a feel ertheia private servers, but it looks like any client who have l2.exe doesn't works for me, when i open the l2.exe the mouse cursor gets always loading and nothing happens, i have to logoff for the cursor get back to the normal. any clue? and sorry for my poor english.
     
  2. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello -ash-

    as far as i understand you are trying to run your client thru l2.exe, right?
     
  3. -Ash-

    -Ash- User

    Joined:
    12.03.15
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    no,what i was saying is, any lineage 2 ertheia client who have l2.exe doesn't starts, only ncwest open, cuz it doesn't have l2.exe, but my brother play a private interlude, and its fine, i've launched the game in the website, but nothing happens. :/
     
  4. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    please tell me what antivirus software are you using?
     
  5. -Ash-

    -Ash- User

    Joined:
    12.03.15
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    malwarebytes anti-malware, but i've already unninstalled and still the same.
     
  6. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    did you reboot after deinstallation?
     
  7. -Ash-

    -Ash- User

    Joined:
    12.03.15
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    yes, and my s.o. is windows 7 basic. (double post sorry).
     
  8. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    please give me a screenshot in where you are actaully stuck.
     
  9. angryagain

    angryagain User

    Joined:
    20.07.13
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    bump, same proble, maybe you got a solution?
     
    nuhnbzhz likes this.
  10. -Ash-

    -Ash- User

    Joined:
    12.03.15
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    there is no point for posting a screenshot, because nothing happens when i launch the game via web, i don't think it will help.
     
  11. angryagain

    angryagain User

    Joined:
    20.07.13
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    well i cant click print screen so fast, the little game icon just blinks for a second, like a really quick end process happens
     
  12. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hackvcoin09810173 likes this.
  13. angryagain

    angryagain User

    Joined:
    20.07.13
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    how to put it . i installed windows 7 64 bit (cracked version, loader), after that some of the files got infected with a virus of some sort. got anti malware, bit-defender all were gone. some items from quarantine could not been deleted.

    i thaught that from those quarantined items frost refused to start the game. (btw i disabled all av-firewall). reinstalled a legit windows 8.1 copy , works like a charm right now with av and firewall enabled and unconfigured (special for l2).

    i suggest to other ppl that face these kind of problems to delete cracked software(that a av detects as virus,trojan etc). and give it a try
     
  14. casillias

    casillias Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.04.11
    Messages:
    10,280
    Likes Received:
    534
    Out of date topic.
    Archived
     
Thread Status:
Not open for further replies.