1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Connection problems

Discussion in 'Archive' started by Elysion, Dec 23, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elysion

    Elysion User

    Joined:
    23.12.11
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
  2. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello,

    i understand, that this message appears when you click play button, right ?
     
  3. Elysion

    Elysion User

    Joined:
    23.12.11
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hello,

    yes you are right. i need help plz
     
    Last edited by a moderator: Dec 23, 2011
  4. Elysion

    Elysion User

    Joined:
    23.12.11
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i find no solution
     
  5. 1tm

    1tm User

    Joined:
    25.11.11
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    some replies with same issue, maybe one of them will help you:


     
  6. Elysion

    Elysion User

    Joined:
    23.12.11
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    now its just me doing the same thing without the error and nothing starts. :confused:
     
    Last edited by a moderator: Dec 23, 2011
  7. Elysion

    Elysion User

    Joined:
    23.12.11
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    personne n'aide apparemment..
     
  8. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.