1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PROBLEM

Discussion in 'Archive' started by nedwedas, Dec 24, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nedwedas

    nedwedas User

    Joined:
    23.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    hello all, i have big problem, when i play start buttom i see : [​IMG] uploaded with imageshack.us] so i cant play l2, please help
     
  2. pepeluis

    pepeluis User

    Joined:
    24.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    at least you get there...most of us cant even get to that point :(
     
  3. nedwedas

    nedwedas User

    Joined:
    23.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    so... what i need to do?
     
  4. corenick

    corenick User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    knowing supplier no1 will help you. they will say yo've got outdated hardware. try to remove ips from hosts file if your window got it. i've stoped my win on xp so therefore i don't know if you have it or no.
     
  5. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.