1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Having troubles connecting to PTS

Discussion in 'Archive' started by Cacos, Dec 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cacos

    Cacos User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    hello,

    i've been trying to connect to the pts server, i've downloaded the client and it starts smoothly.
    but when i reach the server selection i press confirm, and i have a message popping up always:

    "you have been disconnected from the server". i'm logged in at eu.4games.com/lineage2 so i don't see the problem login in.

    and if i run the game again it says my account is already in use. i've already tried with a different account and it gives me the same error.

    any thoughts of what it can be? i'll wait for an answer.

    thanks in advance!

    cacos

    update: i uninstalled 4game and deleted it's folder on my computer. installed it again, downloaded the game once more and i managed to connect. try it and see if it works for you ;)
     
    Last edited by a moderator: Dec 4, 2011
  2. Cacos

    Cacos User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    bump for updates!
     
  3. Andriel

    Andriel Innova Group

    Joined:
    15.12.10
    Messages:
    6,362
    Likes Received:
    25,005
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here:
    additional instructions cound be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the theme back into the main branch.

    and now i'm closing this thread as irrelevant.[​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.