1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cant log in

Discussion in 'Archive' started by Madleine, May 19, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Madleine

    Madleine User

    Joined:
    31.01.12
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    hi all
    i m getting stuck at the "login" screen and no further.
    i updated 4game, tried differnt browsers, restarted pc, switched virus scanner off, nothing helps
    works fine on my laptop
    any suggestions?
     
  2. Martynas

    Martynas User

    Joined:
    19.05.15
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    got the same problem, was working fine before update and now don;t know what to do. any1 can help?
     
  3. pantheonz

    pantheonz User

    Joined:
    29.07.14
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    same here.
    tonight i was played, now not.
     
  4. Elberaat

    Elberaat User

    Joined:
    30.01.12
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    same problem here. it works in my labtop but doesn't work in my pc.... :(
     
  5. Madleine

    Madleine User

    Joined:
    31.01.12
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    i wrote a ticket and got this response:
    (i havent tried that yet, was hoping the issue would reslove itself)

    checking geo.l2.eu:2106 (login server) => err
    a connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond
    checking http://trace.inn.eu
     
    Last edited by a moderator: May 21, 2015
  6. Elberaat

    Elberaat User

    Joined:
    30.01.12
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    i have the same error...

    i have unistalled antivirus, and used the check4game program, but it doesn't work.

    it's not a network issue, because i have my labtop logged just now using the same network. yesterday, i logged off l2 and computer, and today, i have started the pc, updated the l2 and tried to log in (no more actions in the middle, only updating 4game) :s
     
  7. pantheonz

    pantheonz User

    Joined:
    29.07.14
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i wrote too one more ticket reporting the same situation with the geo.l2.eu server in port 2106 (login server). i dont have antivirus and i dont have firewalls activated. the trouble continues.
    i played this night and today after the update i tried to play unsuccesfully.
     
  8. Elberaat

    Elberaat User

    Joined:
    30.01.12
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    i have checked the same in the labtop and pc:

    pc:
    checking geo.l2.eu:2106 (login server) => err

    labtop:
    checking geo.l2.eu:2106 (login server) => ok

    after trying all possible actions, i have opened a ticket too :(
     
    Last edited by a moderator: May 21, 2015
  9. Madleine

    Madleine User

    Joined:
    31.01.12
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    exactly the same for me
     
  10. Superfly

    Superfly User

    Joined:
    31.07.12
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    same ****, different day :mad:
    one pc logs in fine, the other just hangs at the "logging in...." screen indefinitely.

    tried re-installing 4game
    tried repairing game
    tried without av
    tried network / router reboot
    tried pc reboot
    tried deleting cookies
    tried delete 4game
    tried delete 4game + registry cleanout
    tried delete frost
    tried delete frost + registry cleanout

    next step, try throwing pc out the window :cry:
     
    Last edited by a moderator: May 21, 2015
  11. pantheonz

    pantheonz User

    Joined:
    29.07.14
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    it seems fixed now. i have response in 2106 port.
     
  12. Elberaat

    Elberaat User

    Joined:
    30.01.12
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    i see it still without response: checking geo.l2.eu:2106 (login server) => err
     
  13. pantheonz

    pantheonz User

    Joined:
    29.07.14
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i see the server get answer using the telnet command in cmd windows: ' telnet geo.l2.eu 2106 ' no check4game testing now.
    im in way of reinstalling client game, deleted previous installation, when finish i can try if finally works. it goes sloooowly for download.
    i not believe that reinstall were the solution but nothing more available to get game working.
     
  14. Elberaat

    Elberaat User

    Joined:
    30.01.12
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    support has answer me like this:

    port 2106 has to be open for you to be able to play.
    there could be several reasons for your problem:

    1. port 2106 is blocked in router settings.
    2. port 2106 is blocked by your provider
    3. port 2106 is blocked in your firewall or antivirus settings.
    please check all these possibilities. try connecting to the internet directly without the router. if it doesn't help, contact your provider and ask them to open the port.



    but it's not a problem with connection, so no good responde for us... anything done during this last maintenance have to be responsible of that (4 ppl at least with the same problem is not casual). so, please, we ask you to check which can be the problem.
     
  15. Madleine

    Madleine User

    Joined:
    31.01.12
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    i got the same answer but none of this helps or is the case.
    i m trying to reinstall the game as well now and see how it goes.
     
  16. Superfly

    Superfly User

    Joined:
    31.07.12
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    i was hoping this was one of those "wait over night and the problem goes away" things, but nope.

    tried re-installing 4game
    tried repairing game
    tried without av
    tried network / router reboot
    tried pc reboot
    tried deleting cookies
    tried delete 4game
    tried delete 4game + registry cleanout
    tried delete frost
    tried delete frost + registry cleanout

    now tried running all the tests in the check4game.exe util, all looks ok but still

    checking geo.l2.eu:2106 (login server) => err
    a connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 109.105.153.10:2106

    tried disabling av firewall
    tried disabling router firewall
    i am sure it cant be the isp or router as my 2nd pc connected to the same hardware works fine. i cant see the difference!!

    i have scoured the internet for anything that might help, but nothing.

    any gm's out there that want to help?
     
  17. Madleine

    Madleine User

    Joined:
    31.01.12
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    reinstalling didnt do it either....
     
  18. Superfly

    Superfly User

    Joined:
    31.07.12
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    /unhappy face

    on the 3rd day of double xp and cant play

    maybe innova will take a look at the problem today


    /cross fingers
     
  19. Elberaat

    Elberaat User

    Joined:
    30.01.12
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    hi guys, yesterday one of support guys contact me to do some checkings in my pc. more than an hour of testing, but it was impossible to know which the problem was :(

    so, as last measure, a windows 7 reinstall... i did it tomorrow late night, and reinstall l2, and it works fine again. now, i'm in my work, and i will come back to login this afternoon, after installing some common programs and drivers. i hope that there isn´t any more troubles with that.

    i want to say thanks to gm and support engineer (fast and efficient with ticket response, they did a good and professional support work :) ). he made all tests possible and more, but sometimes, with a "poltergeist" like that, it's impossible to know which the trouble is. we suppose that some software caused it, so the only solution was to format and reinstall windows.
     
  20. Elberaat

    Elberaat User

    Joined:
    30.01.12
    Messages:
    49
    Likes Received:
    3
    after windows and drivers/antivirus reinstalling, it works all fine. i don't know which the problem was, but everything is ok reinstalling os.
     
Thread Status:
Not open for further replies.