1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Play button

Discussion in 'Archive' started by Sidu93pl, Dec 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sidu93pl

    Sidu93pl User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    hello! when i finnaly downloaded that awesome game from awesome page in awesome way! now when i press the play button nothing happens... just info:

    "new version of 4game application available. intall now?
    (...)"

    i press now and still nothing happens!! same when i press later... cmon!!


    also when i try to launch my game by l2.exe i see the frost launching and than black screen and bye bye l2...
     
  2. JohnnyB

    JohnnyB User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    play button has disappeared on my ie browser even if 4game launcher and lineage2eu is installed.
     
  3. Sidu93pl

    Sidu93pl User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    anyway i've got a fix!!! download that launcher setup: http://www.multiupload.com/5yf07jrea1

    than uninstall your 4game (only 4game!!) and install it back with that setup. and it works!!
     
  4. Andriel

    Andriel Innova Group

    Joined:
    15.12.10
    Messages:
    6,362
    Likes Received:
    25,005
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here:
    additional instructions cound be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the theme back into the main branch.

    and now i'm closing this thread as irrelevant.[​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.