1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Launcher and Windows XP

Discussion in 'Archive' started by kenfalco, Dec 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kenfalco

    kenfalco User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    2
    hi all, after 2000 try i'am stucked on this problem :

    1) i press play button
    2) a progress bar showed ( i think frost update check)
    3) a small image appear ( with loading)
    4) nothing.....all death

    someone have resolved this ?

    thanks

    gabriel
     
    Last edited by a moderator: Dec 3, 2011
  2. Aelion

    Aelion User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    the same problem!!!!!!!!!!! exactly!!!!! i saw few other people with this problem and no information from admins about that! :(
     
  3. Owned4Hard

    Owned4Hard User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    same problem i get error
    please help...
     
    Last edited by a moderator: Dec 3, 2011
  4. kenfalco

    kenfalco User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    8
    Likes Received:
    2
    i disinstalled and reinstalled visual c++ runtime but not result :/
    other idea ?
     
  5. kgarnett

    kgarnett User

    Joined:
    24.05.10
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i still get this error 2011.12.3 12:21:06
    os : windows xp 5.1 (build: 2600)
    cpu : genuineintel intel(r) core(tm)2 quad cpu q9300 @ 2.50ghz @ 2502 mhz 2047mb ram
    video : no video
    poscode : ls9(415) 0:0:0 4/0 [220]

    assertion failed: getclassinfoexw( null, winbaseclass, &cls ) [file:.\window.cpp] [line: 1050]

    history: wcontrol::registerwindowclass <- uwindowmanager::uwindowmanager <- initwindowing



    i turned windows firewall down /// i have deleted microsoft visual c ++ and installed again // turned off antivirus and still dosent work and i hava a pretty good pc so for sure is not a hardware problem ...... any help anyone?
     
  6. Invic7ae

    Invic7ae User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    uninstall winxp and get smtm like win7 :d
     
  7. LoboSolitario

    LoboSolitario User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    great answer...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i have win7. i have the same problem. should i unintall win7 and reinstall xp?
    other way may be to buy another computer. you think the same, don't you?:mad::mad::mad:
    or another way may be don't play l2... nor?


    the problem may be that launcher works with visual c++ 32 bits, and the compatibility may not work fine. (i have win7 64 bits....)
     
    Last edited by a moderator: Dec 3, 2011
  8. Fusion

    Fusion User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    x64 os should have no problems in running x32 apps.
     
  9. Invic7ae

    Invic7ae User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    i have win7 x64 and no problems at all... zero, null, none
     
  10. robE`

    robE` User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    96
    Likes Received:
    4
    same as invic7ae
     
  11. Invic7ae

    Invic7ae User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    why cant u ppl assume that something is wrong with your computer/system not innova's client ?
     
  12. Hax

    Hax User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    2,773
    Likes Received:
    443
    i had zero problems installing everything aswell.. winxp gives these crit errors. w7 prof. 64x works fine
     
  13. Vasili

    Vasili User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i have the same problem, when i click "play" i have a message saying that there are an update of 4game, i say yes to install it, a short windows appear/deseapear immediately and nothing more..
     
  14. Naritzia

    Naritzia User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    i have a friend with exactly the same problem, but he has win 7 x64.
     
  15. Vasili

    Vasili User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    sorry, i have win7 x64, i forgot to say it
     
  16. Invic7ae

    Invic7ae User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    and after this u should go here: https://eu.4game.com/lineage2/play/ and press big yellow sign saying play! :d no offence :>
     
  17. Vasili

    Vasili User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i've already pressed this big yellow play ;) and nothing more appeared now in fact
     
  18. Saltim

    Saltim User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hi people i have the same problem i dont know what happend with this. i have w7 x64, i reinstall like 3 times visucal c++. and nothing happend :s

    thanks invic7ae for no no help -.-
     
  19. Yakumo

    Yakumo User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hi all,
    same problem me too.

    i'm connecting from italy

    error log:

    2011.12.3 14:31:36
    os : windows xp 5.1 (build: 2600)
    cpu : authenticamd amd athlon(tm) 64 processor 3700+ @ 2213 mhz 2046mb ram
    video : no video
    poscode : ls9(415) 0:0:0 1/0 [581]

    assertion failed: getclassinfoexw( null, winbaseclass, &cls ) [file:.\window.cpp] [line: 1050]

    history: wcontrol::registerwindowclass <- uwindowmanager::uwindowmanager <- initwindowing
     
  20. LoboSolitario

    LoboSolitario User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    but the third time, i get to launch the game... :p the third installation... but at least, i finally won.

    i don't know if the problem is the client, my os, or both of them. but when i read an answer you bluntly that the problem is xp, me a headache. people should not say so many stupid things lightly... but all of us do the same.
     
Thread Status:
Not open for further replies.