1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Crash report about rendering

Discussion in 'Archive' started by Pan_k2, Dec 30, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pan_k2

    Pan_k2 User

    Joined:
    30.12.11
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    2011.12.30 00:45:50
    os : windows7(32) 6.1 (build: 7601)
    cpu : genuineintel intel(r) pentium(r) dual cpu e2200 @ 2.20ghz @ 2992 mhz 2046mb ram
    video : ati radeon hd 4800 series (1107)
    poscode : ls9(415) -21110:145680:-3754 2/1 [693]

    aactor::updaterenderdata <- e_u513_a transient.e_u513_a(-21104,145673,-3757) <- aactor::getactorrenderdata <- fdynamicactor::render <- renderactor <- actor <- translucentrendering <- renderlevel <- flevelscenenode::render <- fplayerscenenode::render <- scenenoderender <- draw <- ugameengine::draw <- grendev = 7d5f0000 <- uwindowsviewport::repaint <- uwindowsclient::tick <- clienttick <- ugameengine::tick <- updateworld <- mainloop

    exception:
    code [exception_priv_instruction]
    address [0x20393aa1]
    offset from base [0x00393aa1]


    it happens regularly after ~1h of playing. after crash i cannot restart the game. i have to restart whole computer/log out and log in.

    any suggestions? if that kind of topic was submitted earlier, than i'm sorry, but i've searched the latest topics and forum search engine and nothing was found.
     
  2. Pan_k2

    Pan_k2 User

    Joined:
    30.12.11
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    derp? anything?
     
  3. withdkd

    withdkd Тех. модератор 4Game Global moderator

    Joined:
    29.08.10
    Messages:
    10,956
    Likes Received:
    566
    know how to use the md5summer? i'll post your file with records of checksums and compare with your customer. all, marked with red - remove ande re-update the client.
    http://*********/35709417
     
  4. Pan_k2

    Pan_k2 User

    Joined:
    30.12.11
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    never used that. but on that page they say that's not working under w7.

    edit: anyway i downloaded that and now i'm checking files. we'll se whats wrong there.
     
    Last edited by a moderator: Jan 2, 2012
  5. withdkd

    withdkd Тех. модератор 4Game Global moderator

    Joined:
    29.08.10
    Messages:
    10,956
    Likes Received:
    566
    it works. it is difficult to tell, what exactly have you not been preserved.
    briefly:
    1. start the program
    2. choose the folder with the game
    [​IMG]
    3. press the button "verify sums".
    4. open the file checksums.
    5. expect the end of the operation.

    upd. sorry for the extra files with the russian client
     
  6. Pan_k2

    Pan_k2 User

    Joined:
    30.12.11
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
  7. withdkd

    withdkd Тех. модератор 4Game Global moderator

    Joined:
    29.08.10
    Messages:
    10,956
    Likes Received:
    566
    not everything is so bad. delete the folder system then re-update the client.
    also, do a defragmentation of the hard disk. check it for bad sectors.
     
  8. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.