1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Critical Error after launching the game.

Discussion in 'Archive' started by barteekk, Dec 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. barteekk

    barteekk User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    hello there, im just looking for solution to resolve my problem. when i launch the game everything goes ok, then it launches the black screen, intro to the game where i have to write my login and pass, and then critical error appears :

    2011.12.3 12:55:15
    os : windows xp 5.1 (build: 2600)
    cpu : authenticamd amd athlon(tm) ii x4 640 processor @ 3016 mhz 2047mb ram
    video : ati radeon hd 5500 series (7093)
    poscode : ts9(415) 0:0:0 4/0 [831]

    readfile failed: count=0 length=130365 error=błąd danych (crc).

    history: ulinkerload::serialize <- tarray<< <- tlazyarray::load <- fstatictexture::gettexturedata <- lineagenpcstex.a_casino_mhuman.a_casino_mhuman_m00_t00_b01 <- fd3dtexture::cache <- retry create texture <- fd3drenderinterface::cachetexture <- fd3drenderinterface::setshaderbitmap <- fd3drenderinterface::handlecombinedmaterial <- fd3drenderinterface::setsimplematerial <- fd3drenderinterface::setmaterialorg <- fd3drenderinterface::setmaterial <- uskeletalmeshinstance::drawsection <- pawn=lobby01.a_casino_mhuman0 meshinstance=lineagenpcs.skeletalmeshinstance meshname=lineagenpcs.a_casino_mhuman_m00 bodypart=-1 <- uskeletalmeshinstance::render <- umeshcomponent::render <- umeshcontainer::render <- fdynamicactor::render <- renderactor <- solidrendering <- renderlevel <- flevelscenenode::render <- fplayerscenenode::render <- viewportlock2 <- precaching <- ugameengine::draw <- grendev = 7f440000 <- uwindowsviewport::repaint <- uwindowsclient::tick <- clienttick <- ugameengine::tick <- updateworld <- mainloop
     
  2. Gatses

    Gatses Technical specialist Innova Group

    Joined:
    05.02.10
    Messages:
    14,146
    Likes Received:
    6,130
    try to delete the file lineagenpcstex.utx from a folder systextures and file lobby01.unr from a folder maps. then do a full scan. :)
     
  3. barteekk

    barteekk User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    yea, it works now. but there appear another issue ;/ it's written that my password is incorrect, and im sure it's correct xd
     
  4. Andriel

    Andriel Innova Group

    Joined:
    15.12.10
    Messages:
    6,362
    Likes Received:
    25,005
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here:
    additional instructions cound be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the theme back into the main branch.

    and now i'm closing this thread as irrelevant.[​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.