1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A weird problem(not important)

Discussion in 'Archive' started by FighterBoss, Dec 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FighterBoss

    FighterBoss User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    hello,

    well i download the launcher,play all fine but when i run the lineage , windows live messenger(msn) log out from itself.

    why the hell this happen? if i try to relogin ,it logins and after 1 minute ,log out again.

    any other have the same problem ?
     
  2. SpeKnaTz

    SpeKnaTz User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    maybe some problem between frost and msn.
     
  3. Olleg

    Olleg User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
  4. DeZZ.pt

    DeZZ.pt User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    this sux... i have this problem aslo :(
    if some1 finds a fix tell us..
    i already used repair option on windows live essentials and even windows detected update of microsoft visual c++ (that i had to uninstall to run 4game laucnher)... and nothing
     
  5. Voldemort

    Voldemort User

    Joined:
    03.02.10
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    what ver of wlm?
    i can't repeat this - start wlm, after 2 min start l2, now play 5 min and... nothing.

    [​IMG]
     
  6. DeZZ.pt

    DeZZ.pt User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Last edited by a moderator: Dec 5, 2011
  7. Voldemort

    Voldemort User

    Joined:
    03.02.10
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
  8. DeZZ.pt

    DeZZ.pt User

    Joined:
    04.12.11
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    [​IMG]
    u can see now?

    that doesn't help me, it says to repair and i did it but still the same... i unnisntalled wl essentials + mns plus i had ... and then reinstalled wle with msn only and still got the error.. :(
    tomorow i'll look at this better... ty for help.
     
  9. Vixen

    Vixen User

    Joined:
    05.12.11
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    i have the same problem, whenever i have innova server/frost open, it makes windows live messenger crash
     
  10. handsofchaos

    handsofchaos User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
Thread Status:
Not open for further replies.