1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No Play Button

Discussion in 'Archive' started by Terro, Jan 10, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Terro

    Terro User

    Joined:
    24.12.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    hi, im playing here, something like 3weeks, at the start everything was ok, but since some time i cant see play/sign in button. sometimes i see that for a moment so i can click it but msot of time i cant..
    here some things taht i tried to do:
    reinstall 4game app [like 100times]
    reinstall java
    reinstall visual c++
    cleaining cookies and all browser data
    reinstall browser
    cleaning registry cache etc with ccleaner
    deleting some trashes with hijackthis
    using differen browsers: chrome, ff, opera, ie9,10 i also update all other browsers.
    deleting some dlls, that some moderator told that can help.
    turning off adblock
    im not using any antivirus, i was trying to turn off windows shield
    and i wasnt sure if its not something wrong with my computer so i installed virtual machine with windows xp (32bit) and still no buttons
    im using windows 7 [x64].

    lf help, cause i have no more ideas
     
  2. Terro

    Terro User

    Joined:
    24.12.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    @bump.....
     
  3. Krontas

    Krontas User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    308
    Likes Received:
    3
    there was a problem with adobe flash **** long time ago. i updated it to the latest version and everything is ok now. but i also can only use ie. firefox has the same problem. keep in mind that normaly you dont need flash to get the play button. i dont know why it helped.

    and maybe plz close all possible programs. there was also a problem with my mousesoftware so that i was not able to get the play button -.-
     
  4. Terro

    Terro User

    Joined:
    24.12.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    i was trying it, still it doesnt help, sometimes i see butoon, but most of time i cant
     
  5. Filaliev

    Filaliev User

    Joined:
    01.12.11
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    thanks for this. i will bring it to the attention of the customer support team.
     
  6. Terro

    Terro User

    Joined:
    24.12.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    any progress?
     
  7. djszalas

    djszalas User

    Joined:
    06.12.11
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    you have only "bring it to the attention" but i cant download or play. on site where is checking a 4game application nothing happen, play/download/fix button doesnt exist.
     
  8. Nickmgs

    Nickmgs User

    Joined:
    21.12.11
    Messages:
    24
    Likes Received:
    4
    i had same problem... you need to uninstall 4game.exe and download it again from the site (make rr your pc after)..
    try to dont open any other program exept l2..
     
  9. masterada

    masterada User

    Joined:
    19.01.12
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    i had the same prob, and i have a temp solution for it.
    if u have firefox, ull have to get the firebug addon first. after u have it, press f12 (ie and chrome have it built in). in the opened windows, search for "data-service-account-id". u will find a "<form class="bgamepanel__esection mvariant_single mgameplay jsserviceplay mgamecanbeimproved" data-service-account-id="your_id_here" method="get" action="#">" tag. edit the class attribute, and delete "bgamepanel__esection" from it, and u got the play button.
     
  10. Terro

    Terro User

    Joined:
    24.12.11
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    big thanks masterada
     
  11. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello there,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.