1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Problems when installing

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Rathian, 3 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Rathian

    Rathian User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    4
    first of all, i've searched on this forum to try to solve my problem, but no clue how to solve it.

    i'm going to describe step by step what i've done trying to install the game:

    1- on www.lineage2.eu i clicked on "play english version"

    2- i registered on 4games and i clicked "install"

    3- i downloaded and install the 4game launcher, nothing opens but a icon on the tray that just say "4game" (website on ru) or "exit"


    doubt here, should this 4game program open something else like a windowed program or something?​


    4- i enter on https://eu.4game.com/lineage2/ but just "4game is having a look at whether you have lineage 2 installed. this will only take a few seconds!" and nothing happens. i tried on every single explorer (firefox, chrome, opera, mathon, ie) and all the same except ie, that shows the "install" button that download the 4game program again.


    i uninstall 4game like 4 times and all c++ aplications, i restarted the computer but the problem stills​


    can anybody help me with the problem? i really want to play here, but all this problems are demotivating me...
     
  2. maxver

    maxver User

    Регистрация:
    28.11.11
    Сообщения:
    95
    Симпатии:
    0
    4game don't opens any window or something like that.
    it's just a beta, at website u should have your installation status. here https://eu.4game.com/lineage2/play/

    https://forum.4game.com/showthread.php?t=404
     
  3. Rathian

    Rathian User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    4
    thanks for replying, that's what i get when enter the website:


    [​IMG]


    no information :(

    edit: on the translated website you've post i saw that in taskmanager there was 2 4game process, well, i just have one, "4gametray.exe"
     
  4. Rathian

    Rathian User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    4
    i restarted and reinstalled everything and then i restarted the computer and it seems it works now
     
  5. Andriel

    Andriel Innova Group

    Регистрация:
    15.12.10
    Сообщения:
    6.362
    Симпатии:
    25.011
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here:
    additional instructions cound be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the theme back into the main branch.

    and now i'm closing this thread as irrelevant.[​IMG]
     
Статус темы:
Закрыта.