1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Start Launcher problem

Тема в разделе "Archive", создана пользователем DejaVu, 3 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. DejaVu

    DejaVu User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    0
    [​IMG]

    im getting that error
     
  2. XeNDeR

    XeNDeR User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    192
    Симпатии:
    0
    dont open l2 from system folder

    open it from here : https://eu.4game.com/lineage2
     
  3. DejaVu

    DejaVu User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    0
    tried but getting the same error :/
     
  4. DejaVu

    DejaVu User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    0
    ok i fixed that problem but now im getting gameguard problem
    when im running the game it open me the terms and i shows me game guuard error and that i have to reinstall the game guard :/
     
  5. SpeKnaTz

    SpeKnaTz User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    98
    Симпатии:
    0
    tell us how you fixed your previous problem , that could help others too.
     
  6. DejaVu

    DejaVu User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    0
    i deleted my system and then opened https://eu.4game.com/lineage2 logged in and used game setting fix game and it re downloaded my system.


    [​IMG]
    my new problem
     
    Последнее редактирование модератором: 3 дек 2011
  7. XeNDeR

    XeNDeR User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    192
    Симпатии:
    0
    try deleting gameguard from system folder :)
     
  8. Radix

    Radix Innova Group

    Регистрация:
    10.02.10
    Сообщения:
    6.064
    Симпатии:
    225
    dejavu, hi!
    this is likely due to the fact that the trick with gameguard switching off didn't work at all. reasons: the work of frost system was blocked or the component gameshielddll.dll was not downloaded by frostupdater (try to check it in your game folder).
    it's not necessary to delete gameguard folder from your game folder - we simply should update gameshielddll properly
     
    Последнее редактирование модератором: 3 дек 2011
  9. DeepBlue

    DeepBlue Head Moderator (EU) Head moderator

    Регистрация:
    30.11.11
    Сообщения:
    13.764
    Симпатии:
    439
    or delete ur host file if u have been using private servers lol
     
  10. DejaVu

    DejaVu User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    0
    i checked and there no file called gameshield.dll also in my system gameguard folder there 1 file only
     
  11. Radix

    Radix Innova Group

    Регистрация:
    10.02.10
    Сообщения:
    6.064
    Симпатии:
    225
    yes, you're right. but if it contains frostsecurity modified hosts or geo-servers.

    some check with proxy in ie are also helpfull...
     
  12. Wrath

    Wrath User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    108
    Симпатии:
    0
    maybe we must delete all other lineage 2 things in our pc?
     
  13. Radix

    Radix Innova Group

    Регистрация:
    10.02.10
    Сообщения:
    6.064
    Симпатии:
    225
    dejavu, check your hosts-file as advised above (windows\system32\drivers\etc\host - by notepad)
    and proxy settings in control panel - internet options - connections - lan settings - proxy tab
     
    Последнее редактирование модератором: 3 дек 2011
  14. DejaVu

    DejaVu User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    0
    i dont have other l2 things ;p only innova

    gonna test that and will edit my post with result
     
  15. DejaVu

    DejaVu User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    0
    so i checked hosts and there no something that can cause a problem also proxy settings are on auto mode
    and btw im deleted my system and redownloaded it again and now im getting game guard error = 153 the gameguard file are damaged

    gameguard folder have only 2 files 0npg.erl and npgl.erl :s

    also i tried disabling all firewalls antivirus all programs that i dont need but same...
     
    Последнее редактирование модератором: 3 дек 2011
  16. Voldemort

    Voldemort User

    Регистрация:
    03.02.10
    Сообщения:
    1.909
    Симпатии:
    47
    gg started when frost not start =\

    check rules in your security software for game client
     
  17. DejaVu

    DejaVu User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    0
    i have allowed l2 client frost all 4game softwares but the same :/
     
  18. Radix

    Radix Innova Group

    Регистрация:
    10.02.10
    Сообщения:
    6.064
    Симпатии:
    225
    dejavu, so "use proxy" in internet options not checked?
    show your trace (winmtr / pingplotter / etc...) to frostsecurity.net server please
     
  19. DejaVu

    DejaVu User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    0
    |------------------------------------------------------------------------------------------|

    | winmtr statistics |

    | host - % | sent | recv | best | avrg | wrst | last |

    |------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

    | dsldevice.lan - 0 | 19 | 19 | 22 | 48 | 97 | 49 |

    | bbras-llu-lsf-23l500.forthnet.gr - 0 | 19 | 19 | 19 | 20 | 24 | 24 |

    | core-lsf-08ae0.forthnet.gr - 60 | 5 | 2 | 0 | 19 | 20 | 19 |

    | core-kln-12te0-0-8.forthnet.gr - 29 | 7 | 5 | 0 | 29 | 33 | 27 |

    | core-kln-12be4.forthnet.gr - 75 | 4 | 1 | 0 | 32 | 32 | 32 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    | no response from host - 100 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

    |________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

    and yes use proxy are not checked ;p
     
    Последнее редактирование модератором: 3 дек 2011
  20. Radix

    Radix Innova Group

    Регистрация:
    10.02.10
    Сообщения:
    6.064
    Симпатии:
    225
    thanks... "not response from host". usually at least the last host on the route (frostsecurity.net itself) can be seen, but this is quite different
    what about nslookup-tool in windows? or simply ping frostsecurity.net command in "cmd" (try to check your dns)...
     
Статус темы:
Закрыта.