1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.
Скрыть объявление
Здравствуй, Гость.
Мы подготовили тему с комментариями и объяснениями к Правилам форума.
В ней описаны многие спорные моменты, список запрещенных сокращений и т.п.
Ознакомиться с данной темой можно перейдя по ссылке.

Launch game problem SOLVED !!!

Тема в разделе "Archive", создана пользователем Amiron, 3 дек 2011.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Amiron

    Amiron User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    0
    1. install framework 4.0 (if you have it - repair)
    2. uninstall 4game launcher
    2. uninstall microsoft visual c++ 2010 redistributable (lineage2eu-4game.exe will install own)
    3. clean your registry (i use glary utilities)
    4. install lineage2eu-4game.exe
    5. when you click play https://eu.4game.com/lineage2/play/ write your password and do not hit enter with the keyboard, click the little icon that looks exactly like enter with the mouse !!!

    i hope some of those steps will help
     
  2. Sirius92

    Sirius92 User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    242
    Симпатии:
    15
    doesn't work, i click play and still the same, nothing happens.
     
  3. Amiron

    Amiron User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    0
    what is your problem ? do you make all steps ?
     
  4. Sirius92

    Sirius92 User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    242
    Симпатии:
    15
    yes i did everything, my problem is that when i click "play" nothing happens, nothing at all. dunno if you refeer to the same with your post.
     
  5. Amiron

    Amiron User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    0
    hmm....

    1. use firefox
    2. ctrl + shift + del to clear your cache
    3. add in your firewall l2.exe/l2.bin/4gamelauncher.exe/frostupdater.exe
    4. make a l2.exe - shortcut in frost folder

    some of those steps look really stupid - but i make them all
     
  6. SpeKnaTz

    SpeKnaTz User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    98
    Симпатии:
    0
    @amiron : if everything works for you could you please upload your frost folder here ?
     
  7. r0zorP

    r0zorP User

    Регистрация:
    03.12.11
    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    0
    totally right step, only problem, it works only with windows xp sp3 and higher
     
  8. Sirius92

    Sirius92 User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    242
    Симпатии:
    15
    1. firefox is the only browser i've
    2. gotta try
    3. tryed disabling everything, nothing changes since nothing happens when i click "play"...
    4. ???
     
  9. SpeKnaTz

    SpeKnaTz User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    98
    Симпатии:
    0
    still waiting for someone to upload his updated frost folder please , it might be usefull .
     
  10. Sirius92

    Sirius92 User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    242
    Симпатии:
    15
    did everything, even that 4th step, no result, i click "play" mark the thingie and then nothing happens, nothing at all.
     
  11. Amiron

    Amiron User

    Регистрация:
    29.11.11
    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    0
  12. Andriel

    Andriel Innova Group

    Регистрация:
    15.12.10
    Сообщения:
    6.362
    Симпатии:
    25.011
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here:
    additional instructions cound be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the theme back into the main branch.

    and now i'm closing this thread as irrelevant.[​IMG]
     
Статус темы:
Закрыта.