1. Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование нами Ваших файлов cookie. Узнать больше.

Problem to run l2

Тема в разделе "Archive", создана пользователем NiNeTT, 21 янв 2012.

Статус темы:
Закрыта.
  1. NiNeTT

    NiNeTT User

    Регистрация:
    02.12.11
    Сообщения:
    1.472
    Симпатии:
    253
    i have a problem to run the l2 , when open the l2 it put all in white and "not responding" , i need to open more than 3 times the l2 to can play.

    [​IMG]


    can anyone help me with this?

    sorry for the bad english but im spanish
     
    Последнее редактирование модератором: 21 янв 2012
  2. NiNeTT

    NiNeTT User

    Регистрация:
    02.12.11
    Сообщения:
    1.472
    Симпатии:
    253
    any solution?
     
  3. Radix

    Radix Innova Group

    Регистрация:
    10.02.10
    Сообщения:
    6.064
    Симпатии:
    225
    hi, ninett.
    your operation system is x86 (32) or x64?
     
  4. NiNeTT

    NiNeTT User

    Регистрация:
    02.12.11
    Сообщения:
    1.472
    Симпатии:
    253
    x86 (32) why?
     
  5. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
    hello ninett,

    are you using mumble ?
     
  6. Radix

    Radix Innova Group

    Регистрация:
    10.02.10
    Сообщения:
    6.064
    Симпатии:
    225
    or ranger for example ;)
    (maybe the same effect)
     
  7. Eska

    Eska User

    Регистрация:
    24.11.11
    Сообщения:
    1.726
    Симпатии:
    11
    hello there,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    here you can download client-check application.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Статус темы:
Закрыта.