1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Game won't start

Discussion in 'Archive' started by VAMP1Rem, Jan 24, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VAMP1Rem

    VAMP1Rem User

    Joined:
    24.01.12
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    after todays upadate, the game doesn't start (i was been able to play until yesterday)
    i go on login page, i push "play" it starts loading frost, shows me the "lineage loading" window and then nothing happens
    i have no software firewall, i checked for virus, i tried with and without firewall, the problem still remains

    i have win7 ultimate sp1 32bit
    4gb ram
    amd athlon 64 x2 dual 5600+ 2,90 ghz
    ati radeon hd 3200

    any solutions?
     
  2. Thaela

    Thaela User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
  3. VAMP1Rem

    VAMP1Rem User

    Joined:
    24.01.12
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    seriously you think i didn't tried that?

    i said it was after todays update
     
  4. Thaela

    Thaela User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    don't know. you're ask about any solutions. so?
     
  5. VAMP1Rem

    VAMP1Rem User

    Joined:
    24.01.12
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    yeah i did that
    all these started after i updated , i thought it was obvious
     
  6. Worfest

    Worfest User

    Joined:
    24.01.12
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i have the same problem, game worked fine yesterday and is not starting after today's update.
    windows 7 - 64bit
    i3 6gb ram
    payed supscription
     
  7. balthazar

    balthazar User

    Joined:
    24.01.12
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    same as me.

    happens on vista 32bit and win7 64bit. i hope we will be able to play again soon
     
  8. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    please check this.
     
  9. VAMP1Rem

    VAMP1Rem User

    Joined:
    24.01.12
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i've tried it but nothing happened. in the end i uninstalled everything and downloaded the game from the beginning. now it's working just fine, thanks for the help anyway :d
     
  10. Kall

    Kall User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    0
    ok, thanks for update.
    i think it's could be old version of frost so, updateing frost should help.
     
  11. sPanchy

    sPanchy User

    Joined:
    11.12.11
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    can someone explain how should i update frost if deleting doesnt help, and in frost directory "update frost" file doesnt do anything.. deleting system an frost folers didnt help too. no i'm getting gameguar error too..
     
    Last edited by a moderator: Jan 25, 2012
  12. allyi

    allyi User

    Joined:
    06.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i have the same problem...everything worked fine till today.yesterday after update i could play and i haven`t changed anything on pc since last use.i installed game again,repaired....and nothing,it doesen`t load frost.tried to update frost but it doesnt work,tried with firewall off and on.so i don`t know what to do else.i am looking for help pls.
     
  13. Toto_l2

    Toto_l2 User

    Joined:
    07.12.11
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    +1 same problem with windows xps3.

    the launcher worked well since a few weeks, and yesterday too. but today, it don't launch the game.
     
    Last edited by a moderator: Jan 25, 2012
  14. Raptorr

    Raptorr User

    Joined:
    11.12.11
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    same here! (windows 7)

    i play all the day and now... game won't start.

    i tried everything omg!
     
    Last edited by a moderator: Jan 26, 2012
  15. Radix

    Radix Innova Group

    Joined:
    10.02.10
    Messages:
    6,061
    Likes Received:
    224
  16. allyi

    allyi User

    Joined:
    06.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    for me it works only if i turn off realtime shield protection from antivirus..which is not recommended
     
  17. Raptorr

    Raptorr User

    Joined:
    11.12.11
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    i restarted my computer... i turn of my antivirus ... i restarted my connection ... fix game ... i have downloaded the game one more time ... i have downloaded 4game one more time ... i have make antivirus analyses(with bitdefender). i tried everything, need help :'(

    the worst it is because one hour after i have stopped games that it began worked not. i have make nothing specialy.

    the logo of the load of lineage 2 leaves very fast and nothing more.

    edit : i try to star with lineageii.exe but :" game path is not specified"...
     
    Last edited by a moderator: Jan 26, 2012
  18. Worfest

    Worfest User

    Joined:
    24.01.12
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
  19. Eska

    Eska User

    Joined:
    24.11.11
    Messages:
    1,726
    Likes Received:
    11
    hello there,

    you can see actual solutions and issues' statuses here.
    additional instructions could be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the thread back into the main branch.

    best regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.